Ønskeliste til jul - Home edition

Julekalender låge: 3 december

Glædelig 3. december

Så er det tid til at åbne 3 låge i julekalenderen. Denne gang er det lækker pleje til håret. En vinder kan nemlig være så møg heldig at få fingrene i den populære The Wet Brush fra HH Simonsen. Piggene på børsten skulle gøre friseringen skånsom og nemmere at rede filtret hår ud. Det er Hair247.dk der har været så søde at hjælpe med denne låge. Jeg har læst så meget godt om børsten og er simpelthen så misundelig over den der løber afsted med den! Men selvfølgelig for at være med i kampen om præmien, skal der gøres følgende:

Regler

– Synes godt om bloggens facebook side HER
– Smid en kommentar med hvilken slags hår du har (langt, kort, glat, filtret, tørt, shiny, osv)

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er venligst sponsoreret af hair247.dk

140 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeliste til jul - Home edition