Julekalender låge: 1 december

Julekalender låge: 2 december

Glædelig 2. december

I dag står julekalenderen i lakkens tegn! En heldig vinder kan nemlig få fingrene i Appeal4’s Christmas 14′ kollektion. Den består af 4 lækre julelakker: Crested merlot, Flame of the forrest, Queen of the night og Snowdrop mist. Appeal4 er et dansk neglelak firma der producere lakker der ikke er testet på dyr samt er fri for parabener, toulene og formaldehyd. Er de ikke flotte?

Regler:
– Følg bloggen lige HER
– Følg Appeal4 lige HER

– Smid en kommentar med hvilken en af lakkerne du har som favorit

Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?


– Lågen er venligst sponsoreret af appeal4.dk

122 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge: 1 december