1. søndag i advent + advents gave ♥

Julekalender låge: 1 december

Glædelig 1. december
Så blev det tid til at åbne den første låge i julekalenderen. Det er en super spændende låge som har noget med mig “personligt” at gøre, hvis man kan sige det sådan. Jeg bestiller nemlig altid kød hos Gris & Ko og jeg knuselsker deres koncept om at man blot kan gå ind og tilpasse sin egen pakke med kød, pålæg og vin, og få sendt det lige til døren i en lækker flamingo kasse fyldt med is pakker, så kødet ikke bliver dårligt. Det er lækkert slagterkød og jeg vil anbefale alle at prøve det. I dagens låge er præmien et Gavekort til 10 pakker kød til en værdi af 429.95,- kr fra Gris & Ko med fri levering. Så en heldig vinder har mulighed for at strikke sin egen kødpakke sammen!

Regler:

– Følg bloggen lige HER
– Følg Gris & Ko lige HER
– Skriv en kommentar med hvad I ville komme I jeres kødpakke hvis I vandt
Held og lykke til alle ?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?


– Lågen er venligst sponsoreret af grisogko.dk

122 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. søndag i advent + advents gave ♥