Fælles Fredag #4: Watercolor

Advents kalender: 1. søndag i advent

Glædelig 1. søndag i advent

Så kom dagen hvor julekalenderen på bloggen for alvor bliver sparket igang. Det er nemlig 1. søndag i advent i dag og derfor åbnes den første advents låge. Præmien er et Gavekort på 500 kroner til carriealong.dk. Taske shoppen der har de lækreste tasker og accessories! Ovenover kan I se bare et lille uddrag af hvad de har at byde på som gavekortet eventuelt kan bruges på. Lyder det ikke bare lækkert?

Regler:

– Følg bloggen lige HER
– Smid et link til det I ville bruge gavekortet på hvis I vandt 

Held og lykke til alle 
?

Om julekalenderen:
I julekalenderen bliver de første 2 advents vindere og 12 julekalender vindere udtrukket den 15 december og de sidste 2 advents låge vindere og 12 julekalender låge vindere bliver udtrukket 27 december. Dette giver rigelig tid til at deltage i julekalenderen. Vinderne bliver udtrukket og skal selv holde øje og kontakte mig. På forhånd tak for deltagelse og fortsat god julekalender! ?

– Lågen er sponsoreret af carriealong.dk

159 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #4: Watercolor