BOLIG & INDRETNING

1. søndag i advent + advents gave ♥

30. november 2014
Glædelig 1. søndag i advent! Det er helt vildt, at vi allerede er december. Synes det føles som var det igår man sad og svedte tran i varmen, haha! Men ihvertfald er vi tæt på julen og det er nu også meget hyggeligt. Jeg var så snot forkælet at få advents gave af min søde mor. Havde slet ikke regnet med noget, så det var en dejlig overraskelse!

Jeg fik den lille jubilæums vase fra Kähler. Jeg har den store, og havde egentlig håbløst opgivet at få fat i den lille her, da der er så meget ramaskrig over de jubilæums vaser. Men jeg fik den og det er jeg virkelig glad for. Ydermere fik jeg den sødeste lille engel fra Georg Jensen. Der kan stå et lys i kronen, men jeg vil bruge den som nips på hylden, ikke til at have lys i. Har I fået advents gave(r)? Hvad skal I ellers lave i dag? Husk at jeg fra i dag og frem til 24 december
har julekalender kørende her på bloggen
hvor der er lækre præmier hver dag!
 Kom til julekalenderen her 
 • Svar
  pia sroka
  30. november 2014 den

  Jeg skal hygge med familien,får ikke advents gaver. :)piastulle@hotmail.com

 • Svar
  Krummes Krummelurer / Christina
  30. november 2014 den

  Så fin 😀 Jeg har fået to små nisser min mors veninde har lavet – og en fin engel 😀 C.

 • Svar
  Louise Grønborg
  30. november 2014 den

  Har ikke fået gaver, desværre, men har julepynten og hygget

 • Svar
  Lis Vinter
  30. november 2014 den

  Jeg har kogt klejner og bagt pebernødder med mit barnebarn 😉

 • Svar
  Line
  1. december 2014 den

  Hvor er det en fin lille vase! 🙂

 • Svar
  Sus
  1. december 2014 den

  Ej hvor er du heldig! Det er da den ultimative adventsgave. Jeg ville være ellevild med begge to <3 Elsker virkelig også bare jubilæumsvaserne – Jeg blev desværre selv snydt og modtog aldrig den store, som jeg havde købt og betalt 🙁 . Og nej, ingen adventsgaver til mig i år. Jeg har lavet til min mor og kæreste, men ingen har lavet til mig i år desværre.

 • Svar
  Camilla Duus
  1. december 2014 den

  Hvor er du heldig, jeg ville ønske det var mig, for det er godt nok nogle lækre ting! Jeg er heeeeelt vild med den engel, den er så sød <3

 • Svar
  Stine
  1. december 2014 den

  Hvor er det nogle fine gaver <3

 • Svar
  Sarah Svinth Clausen
  1. december 2014 den

  Dejlige gaver 😀 Jeg fik (traditionen tro) en skrabejulekalender, satser på 1 million 😀

 • Svar
  Lissen
  1. december 2014 den

  vi hygger og får gaver, spiser æbleskiver og tænder lys

 • Svar
  RikkeMarie
  5. december 2014 den

  Er bagud med blogindlæggene! Men jeg fik 2 små julehoptimister (de hvide) de er såååå søde 🙂

 • Svar
  Tina Irene Povlsen
  7. december 2014 den

  Jeg har været så heldig at erhverve Lakridskalenderen fra Joh. Bülow i år. Adventgaver får jeg ikke, men alligevel et par søde overraskelser over måneden i form af lidt hyggeinteriør og blomster.Ønsker dig en smuk december.Kærligst Tina

Skriv svar