Advents kalender: 1. søndag i advent

1. søndag i advent + advents gave ♥

Glædelig 1. søndag i advent! Det er helt vildt, at vi allerede er december. Synes det føles som var det igår man sad og svedte tran i varmen, haha! Men ihvertfald er vi tæt på julen og det er nu også meget hyggeligt. Jeg var så snot forkælet at få advents gave af min søde mor. Havde slet ikke regnet med noget, så det var en dejlig overraskelse!

Jeg fik den lille jubilæums vase fra Kähler. Jeg har den store, og havde egentlig håbløst opgivet at få fat i den lille her, da der er så meget ramaskrig over de jubilæums vaser. Men jeg fik den og det er jeg virkelig glad for. Ydermere fik jeg den sødeste lille engel fra Georg Jensen. Der kan stå et lys i kronen, men jeg vil bruge den som nips på hylden, ikke til at have lys i. Har I fået advents gave(r)? Hvad skal I ellers lave i dag? Husk at jeg fra i dag og frem til 24 december
har julekalender kørende her på bloggen
hvor der er lækre præmier hver dag!
? Kom til julekalenderen her ?

12 kommentarer

 • Jeg har været så heldig at erhverve Lakridskalenderen fra Joh. Bülow i år. Adventgaver får jeg ikke, men alligevel et par søde overraskelser over måneden i form af lidt hyggeinteriør og blomster.Ønsker dig en smuk december.Kærligst Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er bagud med blogindlæggene! Men jeg fik 2 små julehoptimister (de hvide) de er såååå søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vi hygger og får gaver, spiser æbleskiver og tænder lys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige gaver 😀 Jeg fik (traditionen tro) en skrabejulekalender, satser på 1 million 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle fine gaver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du heldig, jeg ville ønske det var mig, for det er godt nok nogle lækre ting! Jeg er heeeeelt vild med den engel, den er så sød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Ej hvor er du heldig! Det er da den ultimative adventsgave. Jeg ville være ellevild med begge to <3 Elsker virkelig også bare jubilæumsvaserne – Jeg blev desværre selv snydt og modtog aldrig den store, som jeg havde købt og betalt 🙁 . Og nej, ingen adventsgaver til mig i år. Jeg har lavet til min mor og kæreste, men ingen har lavet til mig i år desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en fin lille vase! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kogt klejner og bagt pebernødder med mit barnebarn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ikke fået gaver, desværre, men har julepynten og hygget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin 😀 Jeg har fået to små nisser min mors veninde har lavet – og en fin engel 😀 C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg skal hygge med familien,får ikke advents gaver. :)piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents kalender: 1. søndag i advent