Nyheder og sneak peak fra Depend: 7Day Polish

Fælles Fredag #3: Yndlings neglelak eller design

Denne omgang fælles fredag er temaet yndlings neglelak eller design. Jeg har nok lavet lidt af en blanding i dette tema. Jeg elsker gradienter – især med textur lakker. Ikke mindst er jeg glad for de lyserøde nuancer. Denne gradient har jeg lavet før (se den lige her!) med tilhørende how to guide, hvis nogen er interesseret. Men alt i alt er mit yndlings design lige pt textur gradient, så det skulle selvfølgelig på banen. Dog er mine negle blevet så forfærdeligt korte, men håber de snart bliver lange igen! Resultatet blev super fint og det er jo det vigtigste! Hvad synes I? 

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder og sneak peak fra Depend: 7Day Polish