NEGLELAK & LIR

Nyheder og sneak peak fra Depend: 7Day Polish

13. november 2014
Der er spændende nyheder fra Depend på vej. Det er 7Day Polish. En serie bestående af 39 forskellige farver, startkit, rens, baselak og toplak. Det er en hybrid neglelak som holder i op til en uge og giver super glans, gel feeling, og ikke mindst ekstremt god holdbarhed. Man skal ikke bruge lampe til denne lak – fremgangsmåden er som en helt anden normal neglelak. Lakken fjernes nemt ved brug af Depend neglelakfjerner. 
Priserne lyder således:
49 kroner pr stk for farverne
99 kroner for et startkit (I kittet er der rens, topcoat og basecoat). 
Lakkerne kommer til at være tilgængelige i Matas, Salling samt Magasin fra uge 49-50. Jeg glæder mig til at se nærmere på farverne. Hvad siger I til nyheden? Er det noget I vil se nærmere på? 

    Skriv svar