Fælles Fredag #2: Fan brush/Sugar spun

Gæsteblogger Lene // DuftVerket

Hvad dufter DIT hjem af?

Dufte er magiske. Dufte rammer et sted i hjernen, som er direkte koblet til hukommelsen, og hvis du spørger mig, så rammer dufte også en gang i mellem lige midt i hjertet. Jeg hedder Lene. Jeg er selverklæret duftnørd og grundlægger af firmaet DuftVerket – og så er jeg dagens heldige gæsteblogger her hos Mia.

Mia har inviteret mig på besøg for at slå et slag for et velduftende hjem – det giver altså bare en ekstra dimension til rummet, at have f.eks. et duftlys tændt. Det kan skabe en helt særlig stemning af hygge og faktisk være ret afstressende, hvis det er det, man har brug for.

Jeg har i mange år ledt efter lækre duftlys i høj kvalitet, der er til at betale – uden held. Derfor startede jeg DuftVerket, som nu er mit hjertebarn og min legeplads. Nå, så jeg laver duftlys? Mmm nej faktisk ikke. Jeg producerer det, der kaldes duftvoks i små brikker, som smeltes i en aromalampe. Det er i mine øjne et lidt sjovere koncept end de (ofte meget dyre) duftlys i glas, fordi du nemt og hurtigt kan skifte duft alt efter dit humør (læs hvordan du nemmest gør det i mit blogindlæg her) En anden meget stor fordel ved min duftvoks er, at den er baseret på økologisk soja som er yderst miljøvenligt alternativ til stearin og paraffin. Derudover er de duftolier jeg bruger i absolut topkvalitet og jeg fører et ret stort udvalg synes jeg selv 🙂 På den måde kan du have en hel kollektion af forskellige duftkategorier til en brøkdel af hvad f.eks. et Diptyque duftlys vil koste dig.

Ja så fik jeg da vist slået fast, at jeg er ret vild med den her duftvoks… Så som undskyldning for mit selv-fede indlæg, og tak fordi du (måske) læste hele smøren, vil jeg gerne give dig, som læser af Mias blog, en rabatkode, hvis du skulle være interesseret i produkterne. Du finder min webshop her. Hvis du skriver BLOGABOUTMIA i rabatkodefeltet, trækkes der automatisk 15 % fra hele dit køb. Hav en fortsat rigtig dejlig og velduftende dag alle sammen! Tak for nu – det var hyggeligt!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #2: Fan brush/Sugar spun