Essie: Summer 2014 & Luxeffects 2013

Fælles Fredag #2: Fan brush/Sugar spun

Temaet for Fælles Fredag denne gang var enten Fan brush eller Sugar Spun. Jeg valgte fan brush og fik dette resultat ud af det. Min base er OPI – DS Extravagance og til at lave strøgene brugte jeg OPI – DS Reserve. To smukke holografiske lakker som giver det lækreste resultat. Jeg er rigtig tilfreds med mine negle på trods af det er første gang jeg laver en fan brush mani. 
Her kan I se lakkerne tættere på samt penslen jeg brugte. Penslen ligner lidt en bred vifte. Man laver manien ved først at lægge basen på neglene. Dernæst fugter man børsten lidt, spreder hårene i den ene side, dypper den forsigtigt med begge sider i den lyse lak og stryger fra en side af neglen til den anden, og så fra den anden side af neglen og over igen. Det gør man indtil man er tilfreds. Hvad synes I om resultatet? Husk og tjek hvad de andre piger har lavet:

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie: Summer 2014 & Luxeffects 2013