NEGLELAK & LIR

Essie: Summer 2014 & Luxeffects 2013

Strut your stuff: Mellemblå farve med bred pensel applikation. Denne farve er rigtig fin og den var nem at arbejde med. De nyere Essie lakker er nemlig udstyret med bred pensel som gør arbejdet hurtigt og nemt. De gamle versioner med tynd pensel er nemlig lidt af en udfordring for mig. Den krævede to lag. Den er fra Summer 2014 kollektionen. Lakken koster 79 kroner hos billigvoks.dk.

Ruffles and feathers: Turkis grøn farve også med bred pensel applikation. Igen, en rigtig fin og og lidt mystisk farve da der spiller lidt turkis ind over det grønne. Det kan jeg godt lide. Den krævede ligeledes to lag og var rigtig fin at arbejde med. Den er fra Summer 2014 kollektionen Lakken koster 79 kroner hos billigvoks.dk

Set in stones: Sølv glitter farve. Denne glitter lak har to fordele. Den kan bruges som en overlak over andre farver som jeg har gjort, eller bygges op til at være heldækkende. Det vil dog kræve lidt flere lag end blot et, men det kan sagtens lade sig gøre. Jeg elsker sølv glitter og denne er ingen undtagelse. Den er god at lave flotte designs med da den indeholder forskelligt størrelser glitter stykker. Jeg har duppet et lag øverst på mine negle. Den er i øvrigt nem at påføre og lægger sig jævnt på neglen. Den er fra Luxeffects 2013 kollektionen. Lakken koster 39 kroner hos billigvoks.dk.

Alt i alt en god oplevelse med disse lakker. I kan se de resterende Essie lakker som føres hos billigvoks.dk lige her. De har Essie lakker helt ned til 39 kroner og et stort udvalg. Hvad synes I om farverne? Har I nogle Essie lakker?


Lakkerne er modtaget til test

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Sanne
  5. november 2014 den

  Den blå er virkelig fin! http://www.sannenoerbjerg.dk

 • Svar
  Satina Wandel
  5. november 2014 den

  Jeg fik faktisk Ruffles & Feathers i studentergave i år <3 http://satinawnandel.dk

 • Svar
  fridaspeach
  5. november 2014 den

  Den blå og grønne er lidt for “kolde” til min smag, men den med sølv glimmer er da godt nok fin!Og så endda den billigste ;)Hilsen Fridawww.fridaspeach.wordpress.com

 • Svar
  Stine
  6. november 2014 den

  Sikke nogle fine farver <3

 • Svar
  Maria
  7. november 2014 den

  Meget smukke negle og farven er blevet flot, godt stykke manicure :-)Jeg har selv mange Essie lakker og elsker dem. Det er ofte gode farver, som dækker og holder godt.Nyd den smukke solrige efterårsdag :-)Knus fra Maria

 • Skriv kommentar