Julekalender på bloggen

eBay køb: Crossbody taske

Jeg har længe gerne ville have en crossbody taske, til at opbevare min mobil og pung i, så jeg ikke skal gå rundt med det i hånden. Jeg fandt denne på eBay og har endelig fået den hjem. Den er sort og rigtig fin med en sølvkæde rem. Dog er remmen ikke så lang igen, men den er stadig fin.

Indeni er der et lille rum til tyggegummi eller hvad man nu vil opbevare deri. Og ellers god plads til pung, mobil og nøgler. Den lever rigtig godt op til annoncen og den kostede kun 46,50 kroner. Find den lige her. I må forresten endelig sige til hvis I har ønsker til nogen eBay fund/tips jeg skal finde til jer. Hvad synes I? Har I købt nogen flotte tasker på eBay?

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender på bloggen