EBAY KØB

eBay køb: Crossbody taske

4. november 2014
Jeg har længe gerne ville have en crossbody taske, til at opbevare min mobil og pung i, så jeg ikke skal gå rundt med det i hånden. Jeg fandt denne på eBay og har endelig fået den hjem. Den er sort og rigtig fin med en sølvkæde rem. Dog er remmen ikke så lang igen, men den er stadig fin.

Indeni er der et lille rum til tyggegummi eller hvad man nu vil opbevare deri. Og ellers god plads til pung, mobil og nøgler. Den lever rigtig godt op til annoncen og den kostede kun 46,50 kroner. Find den lige her. I må forresten endelig sige til hvis I har ønsker til nogen eBay fund/tips jeg skal finde til jer. Hvad synes I? Har I købt nogen flotte tasker på eBay?

 • Svar
  Cathrine "tiiner" Autzen
  4. november 2014 den

  Hvor er den fin 😀

 • Svar
  Sanne
  4. november 2014 den

  Hvor er den bare flot 😀 Godt tip!www.sannenoerbjerg.dk

 • Svar
  Louise Friis
  4. november 2014 den

  Ih den er pretty!

 • Svar
  Camilla Christine
  4. november 2014 den

  Den er virkelig fin! http://www.blogbycc.dk/

 • Svar
  Stine
  4. november 2014 den

  Hvor er den bare mega flot! <3

 • Svar
  Sofie
  4. november 2014 den

  Den er rigtig fin! Knusaseaofinspiration.blogspot.dk

 • Svar
  Angie Davidsen
  5. november 2014 den

  Elsker dine Ebay indlægs :)Også fordi jeg selv vild med det, og køber mere på ebay og ligne sidder, fordi det mange gange er billiger og fordi de flere gange har det jeg er vild med :)Jeg har dog selv skaffet mig nogle ting, dog ikke lige fra ebay, men det er dog bestilt noget hjem der fra :)knushttp://angiedavidsen.blogspot.dk/

 • Svar
  Sara
  6. november 2014 den

  Iiih, jeg har faktisk ledt efter i lille sort taske i denne stil – perfekt! 😀 – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Svar
  Kathrine Johansen
  7. november 2014 den

  Elsker virkelig dine Ebay indlægs, de er så dejlige at læse med på! <3

Skriv svar