eBay køb: Stativ til ørestikker + armbånds ur

Gæsteblogger Line // At lide for skønheden

Man må lide for skønheden

? Ja, det skal jeg saftsuseme love jer for, at man må! Men mere om det lige om lidt. Lad mig først sige pænt goddag. Mit navn er Line, og jeg blogger til dagligt på altogingenting.dk. Nu har jeg imidlertid fået æren af at skrive et gæsteindlæg her på Mias blog. Og lad mig advare jer med det samme; jeg er meget glad for humor og (selv)ironi ? og så er jeg også ret god til at overdrive. For ligesom at fremme forståelsen, I ved.

Nå, lad os hoppe tilbage til dagens tema, nemlig det fine ordsprog: man må lide for skønheden. Og ærlig talt, så er det jo helt igennem sandt! Ikke kun på ?av-det-gør-ondt-at-(for)blive-skøn?-måden, men også på ?åh-nej-det-kræver-meget-tid-og-tålmodighed-og-mange-penge?-måden.
Først er der neglelak. Jeg er stor fan af neglelak, og min samling er efterhånden blevet rimelig stor. Men jeg hader virkelig at lægge det på. Jeg bliver utålmodig og mister koncentrationen allerede inden jeg er færdig med den første hånd. For slet ikke at tale om den efterfølgende ventetid, imens lakken skal tørre. I guder, hvor har jeg formået at ødelægge min netop påførte neglelak ALT for mange gange, fordi jeg liiiige skulle tjekke, om den var tør, eller fordi jeg liiiige tog chancen og begyndte at tage tøj på. Fuck, spildt arbejde. Hvornår er det også lige, jeg lærer IKKE at lægge neglelak som det sidste inden jeg skal ud af døren?
Så er der jo også lige det med shampoo, balsam, hårkure, barbering af ben, bodyscrubs og alt det andet. Det tager jo en halv krig for os kvinder at gå i bad! Min kæreste kan derimod gå i bad på to minutter, og jeg står lige måbende tilbage hver gang. Det sker jo bare ikke for os kvinder.
? For slet ikke at tale om, at når vi endelig er ude af badet igen, så skal vores hår tørre og måske derefter sættes. Og vi skal have cremer og make-up på. Ak, ja. Hvem der bare var en mand! Og by the way: hvorfor er det lige, at kvinder ikke får mere i SU end mænd? Tænk på alle de penge vi skal bruge på produkter til at pleje skønheden. Mænd skal bare have en bøtte voks og en barbermaskine. Vi andre render jo i Matas hver uge.
Lige her til sidst må jeg nævne læbestiften. Alle bruger pludselig læbestift ? undtagen mig, naturligvis. For det tør jeg slet ikke! Den skal jo lægges helt præcist, man må ikke pille og man skal passe på, hver gang man tager noget at drikke. Du godeste, det kan jeg slet ikke styre. Frygten for at være lyserød i hele ansigtet er stor nok til, at jeg endnu ikke har givet mig i kast med en rigtig læbestift. Jeg er dog ved at tage tilløb i form af forskellige læbepomader med farve i. Jo jo, det er da en start. Det var alt fra mig i denne omgang. Hvad er jeres tanker om at lide for skønheden?

1 kommentar

  • Jeg køber tit hår produkter, f.x hårfarve og det er godt nok ikke alt for billigt. Dejligt indlæg :)Knus <3http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay køb: Stativ til ørestikker + armbånds ur