EBAY KØB

eBay køb: Stativ til ørestikker + armbånds ur

22. oktober 2014
Så er det tid til eBay køb igen! Denne gang fik jeg mit stativ til ørestikker hjem. Jeg synes det er rigtig smart og praktisk, i stedet for at ørestikkerne ligger og flyder i et skrin eller i bøtter. På denne måde er de organiseret og man skal ikke bruge tid på at rode rundt efter dem. Det kan købes her for 11 kroner.

Jeg elsker armbåndsure. Helst store, fine ure og gerne med lidt bling bling. Dog holder jeg mig mest til sorte og hvide – men denne gang faldt jeg pladask for et kaffe farvet ur – det er lige så fint som i annoncen. Dog er det lidt for stort, men så må man bare lige fjerne et led eller to. Det kan købes her for 23.50 kroner. Hvad synes I? Hvad er jeres sidste eBay køb?

 • Svar
  Vanessa
  22. oktober 2014 den

  Tak for tip! Sådan et har jeg kigget længe efter 😀

 • Svar
  Stine
  22. oktober 2014 den

  Hvor er det smart det stativ! 🙂 <3

 • Svar
  Frederikke S
  22. oktober 2014 den

  Fine køb! Skal vist lige snart have klikket det stativ hjem :)knusbehindtheattitude.blogspot.dk

 • Svar
  A + K = ♥
  24. oktober 2014 den

  Åh, det burde jeg virkelig – mine roder nede i et skrin uden system eller styr på noget B-)- Anne

 • Svar
  Anonymous
  24. oktober 2014 den

  Har du link til stativet? 🙂 Har faktisk købt præcis samme ur – det vejer dog ikke ligeså meget som jeg havde regnet med 🙂 men fint er det til den pris! Mit bedste ebay køb et et akne lignende halstørklæde som har samme mål som det fra akne.

Skriv svar