"Min lak skaller af efter et par timer - dårlig neglelak!" - Hvad gør jeg?

eBay køb: Stativ til ørestikker + armbånds ur

Så er det tid til eBay køb igen! Denne gang fik jeg mit stativ til ørestikker hjem. Jeg synes det er rigtig smart og praktisk, i stedet for at ørestikkerne ligger og flyder i et skrin eller i bøtter. På denne måde er de organiseret og man skal ikke bruge tid på at rode rundt efter dem. Det kan købes her for 11 kroner.

Jeg elsker armbåndsure. Helst store, fine ure og gerne med lidt bling bling. Dog holder jeg mig mest til sorte og hvide – men denne gang faldt jeg pladask for et kaffe farvet ur – det er lige så fint som i annoncen. Dog er det lidt for stort, men så må man bare lige fjerne et led eller to. Det kan købes her for 23.50 kroner. Hvad synes I? Hvad er jeres sidste eBay køb?

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Min lak skaller af efter et par timer - dårlig neglelak!" - Hvad gør jeg?