eBay køb: Søde øreringe og initial armbånd

“Min lak skaller af efter et par timer – dårlig neglelak!” – Hvad gør jeg?

I har måske selv prøvet at lægge en fin neglelak, og måske lagt lidt arbejde i at det skal være fint og alt det ståhej. Men – kun et par timer efter eller dagen efter, skaller lakken allerede. Lorte neglelak, siger vi så i kor. Dertil skal man måske spørge sig selv – Er det virkelig en lorte neglelak, eller har jeg måske ikke lagt lakken ordentligt? Her er så lidt gode tip til jer:

?. Først skal du sørge for at pudse neglene. Det vil sige der må ikke være skidt og snavs på neglene. Et godt råd er at køre over neglen med lidt (oliefri) neglelakfjerner.
?. Man skal ikke lægge neglelak lige efter man har vasket fingre. Neglene er bløde og det bliver noget værre juks. Vent ihvertfald 20-30 minutter. 

?. Sørg for at have en basecoat, som skal lægges inden neglelak. Det beskytter mod misfarvninger samt hjælper neglelak mod at chippe/skalle af.


?. Når du lægger neglelak, så sørg for at få det helt ud i siderne og ned for enden og forsegle neglen ved at køre penslen ud på selve spidsen af din negl og måske lidt under neglen. Så forsegler du – det vil sige, at du lukker af, så der ikke er åbne “ender” til at neglelakken kan skalle af.


?. En god topcoat er også vigtigt. Den gør så din neglelak holder længere og igen, hjælper mod at neglelakken ikke chipper/skaller af. Denne skal ligeledes forsegles ude i spidsen på neglen, så der bliver lukket af. Det er et rigtig godt trick.

Lige netop det med at forsegle neglen ude i spidsen med både neglelak og topcoat er helt sikkert svaret på mange pigers bøn. Det gør meget og kan i de fleste tilfælde hjælpe meget – hvad enten man har brugt en billig eller en dyr neglelak. Selv den bedste neglelak kan holde af pommers til, hvis det ikke bliver lagt ordentligt. Så inden I skælder ud på lakken, så prøv at læg jeres metode om. Driller jeres neglelak til tider? Hvad virker bedst for jer?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay køb: Søde øreringe og initial armbånd