Give away: Vind 5 stk illustrationer

eBay køb: Søde øreringe og initial armbånd

Det er super fedt at I tager så godt imod disse indlæg med de eBay køb jeg har gjort mig. Men det er selvfølgelig også rart at se tingene ‘i virkeligheden’ fremfor på annoncer hvor det kan se pænere ud end det måske er. Denne gang skal det handle om nogen smykker jeg har fået hjem. 
Denne gang har jeg fået et armbånd med mit initial på og et par søde øreringe. Begge dele lever fuldt op til annoncerne. Øreringene kostede 8.50 kroner og kan findes lige her. Armbåndet passer rigtig godt og kan justeres til de helt små håndled samt dem der har store håndled, så det er rigtig fint. Det kostede 16 kroner og kan findes lige her. Hvad synes I? Har I gjort nogen gode smykke køb på eBay?

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away: Vind 5 stk illustrationer