EBAY KØB

eBay køb: Søde øreringe og initial armbånd

18. oktober 2014
Det er super fedt at I tager så godt imod disse indlæg med de eBay køb jeg har gjort mig. Men det er selvfølgelig også rart at se tingene ‘i virkeligheden’ fremfor på annoncer hvor det kan se pænere ud end det måske er. Denne gang skal det handle om nogen smykker jeg har fået hjem. 
Denne gang har jeg fået et armbånd med mit initial på og et par søde øreringe. Begge dele lever fuldt op til annoncerne. Øreringene kostede 8.50 kroner og kan findes lige her. Armbåndet passer rigtig godt og kan justeres til de helt små håndled samt dem der har store håndled, så det er rigtig fint. Det kostede 16 kroner og kan findes lige her. Hvad synes I? Har I gjort nogen gode smykke køb på eBay?
 • Svar
  Cathrine "tiiner" Autzen
  18. oktober 2014 den

  Åh venter også på et armbånd, glæder mig så meget 😀

 • Svar
  Angie Davidsen
  18. oktober 2014 den

  Uhh lækkert :)Har selv fundet en masse fra Ebay, som du kan tjekke ud på bloggen, samt der en masse billeder, fra da jeg var hos min far :)knuswww.angiedavidsen.blogspot.dk

 • Svar
  Kathrine Johansen
  18. oktober 2014 den

  Hvor er øreringene dog super fine, elsker perler! Armbåndet er noget jeg selv kunne finde på at købe, det pynter <3Knus<3www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Svar
  Camilla Christine
  19. oktober 2014 den

  skægt, jeg har købt lign. halskæde med bogstav til min søster og jeg <3.

 • Svar
  Ida
  20. oktober 2014 den

  Jeg har endnu ikke prøvet at købe noget over Ebay. Men det er jo så vildt så mange billige og pæne ting man kan finde der inde.Og det er nogle rigtig fine smykker du har købt 🙂

 • Svar
  Stine
  20. oktober 2014 den

  Hvor er det nogle fine smykker. Jeg bestilte en halskæde med et B i for en m¨neds tid siden, så den går jeg og venter på 😀 <3

 • Svar
  Sofie
  20. oktober 2014 den

  De er rigtig fine! Tak for din kommentar! Knusaseaofinspiration.blogspot.dk

 • Svar
  Synne
  20. oktober 2014 den

  Elsker ebay – kan virkelig bruge mange timer ‘derinde’.

Skriv svar