eBay køb: Bolig nips, børne nips, eller.. Nips.

Give away: Vind 5 stk illustrationer

Nu er det endelig tid til en give away som er i bolig afdelingen. Jeg elsker bolig og indretning og håber derfor at få meget mere af det på bloggen. I samarbejde med Hannah som står bag hannahml.dk har jeg fået lov at udlodde 5 stk illustrationer i A5 størrelse. Hun startede med at dele ud af sine kruseduller, som hun så fint kalder det, på instagram, og det udviklede sig efterhånden som flere og flere viste interesse for hendes kruseduller. Hun laver nogen smadder flotte illustrationer og jeg er rigtig misundelig på den der vinder denne konkurrence! Prints i hjemmet er meget in og hypet i de danske hjem lige for tiden, og det er fuldt forståeligt, for det er så fint, enkelt og alligevel med lidt kant. For at deltage i konkurrencen skal dette blot gøres først..

REGLER:

1.) Følg Hannahml.dk på facebook HER

2.) Skriv en kommentar med din email (i selve kommentarfeltet udover email feltet – ellers kan jeg ikke se den) og hvilke 5 illustrationer du kunne tænke dig hvis du vandt. Se udvalget HER.

Man kan ligeledes følge Hannah lige HER på instagram for opdateringer, nyheder og lignende! Konkurrencen slutter den 31 oktober kl. 20:00. Alle med dansk adresse kan deltage. Held og lykke!Konkurrencen er sponsoreret på den måde at jeg har fået lov at udlodde 5 stk illustrationer

48 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay køb: Bolig nips, børne nips, eller.. Nips.