OPI Brazil Collection 2014

eBay køb: Bolig nips, børne nips, eller.. Nips.

Sidst jeg lavede eBay tips, blev der foreslået og ønsket, om jeg ikke kunne vise de køb jeg gjorde mig på eBay. Det vil jeg selvfølgelig gerne. Har købt et par pakker.. Okay, mange pakker på det sidste! Men til mit forsvar koster de fleste af tingene under 20 kroner pr stk. Så er det okay, ikke? 
Jeg fik igår disse bogstaver med posten. Det er et M, et & og et B. Det står selvfølgelig for mit og min kærestes forbogstaver. Næhhh, hvor sødt. Jeg synes de er hyggelige at have stående i stuen til pynt. De er 8 cm høje og kostede 8.75 kroner. Man kan også finde dem i almindelig træfarve, så kan man evt male dem som man har lyst – det er også en god idé til børnenes dør, hvor mange har deres navne stående med disse bogstaver. Der er utallige af idéer. Find bogstaverne lige herHvad synes I? 

4 kommentarer

 • Jeg lave have et K, som skal hænge på min dør tror jeg, det kunne da være hyggeligt <3Knus<3www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også købt dem med mit og min kærestes forbogstav,Og jeg er bare så glad for dem! De er så fine :)- Beauty By Ebay.www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sååå fede :)Har set dem mange gange har hjemme og set mange andre bruge dem og synes det sødt :)Og det med at kan male dem som man vil er sejt, sær hvis man har et børn, så kan de male dem som de vil :)Glæder mig til at se mere :)www.angiedavidsen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig så meget til at få mine hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPI Brazil Collection 2014