Goodiebox #24 // September

TheBalm | Nude Tude Palette

Det er godt nok ved at være noget tid siden jeg fik denne palette, men den kommer dog først på bloggen nu her. Det er en øjenskygge palette (Næ Mia, kan du li’ sårn noen? Hviskede ironien fnisende, hæhæ) fra TheBalm. Udover at have det fineste design udenpå, bliver det kun bedre indeni. Jeg elsker detaljen med de fine damer der så fint bliver dækket til af skyggerne. Det er bonus at både emballage og indhold er smækker lækkert. Favoritter i paletten må nok være.. Stand-offish og… Selfish! Selv navnene er jo geniale!

Jeg købte den i sin tid på Asos med en rabatkode der gav 20% rabat. Det er mit første bekendtskab med noget fra TheBalm, så kan ikke udtale mig om øvrige produkter. Find den lige her. Hvad synes I om paletten? Kender I mærket?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #24 // September