TheBalm | Nude Tude Palette

OPI Brazil Collection 2014

Nu har jeg efterhånden haft disse OPI lakker fra Brazil kollektionen et stykke tid og derfor skal I ikke snydes for at se dem på. Jeg har ikke hele kollektionen skal det dog siges, der mangler et par stykker.

I Just Can’t Cope-Acabana: En cremet gul farve. Den er rigtig fin, men jeg synes ikke gul passer til mig. Det er bare ikke lige my kinda color. Den dækker ved 2 lag og er rigtig fin at arbejde med.

Where Did Suzi’s Man-Go?:
Cremet orange farve. Det er en orange jeg er vild med. Normalt er orange slet, slet ikke mig. Men denne farve kan jeg rigtig godt lide. At den så hellere ikke er så god til mig er en anden sag, jeg vil bruge den alligevel! Dækker fint ved 2 lag og er god at arbejde med.

Live.Love.Carnival: En koral farve. Rigtig fin og yndig. Koral har aldrig været noget man har kunne finde i mine skuffer. Men denne måtte jeg simpelthen have. Jeg fortryder hellere ikke at have fået den. Dækker fint ved 2 lag.

Kiss Me I’m Brazilian:
En bubblegum agtig lyserød farve. Jeg elsker lyserød og jeg elsker denne! Den passer perfekt ind i min samling af andre lyserøde og pink nuancer. Rigtig god at arbejde med og dækker ved 2 lag. 
Taupe-Less Beach: Blandings grå/lysebrun farve. Det er ikke lige en farve jeg er så pjattet med igen, men alligevel er den god her til efteråret, og jeg vil prøve at vænne mig til at kunne lide den. Den dækker fint ved 2 lag og er rigtig god at arbejde med. 

I Säo Paulo Over There: Muldvarpe brun farve. Denne kan jeg rigtig godt lide. En flot brun farve, som også er perfekt til efteråret. Den har jeg brugt til en dotting mani, som jeg har vist tidligere på bloggen. Dækker perfekt ved 2 lag og er rigtig god at arbejde med.

OPI Scores A Goal!: En mørkerød, blodrød, blodbrun farve? Ja, det tror jeg egentlig beskriver farven godt. Den er jeg super vild med og den passer så godt til mine vinterblege poter. Den bliver misbrugt både i efteråret men sikkert også til vinter! Dækker perfekt ved 2 lag og er rigtig god at arbejde med.

Alt i alt en fin kollektion. Mange af dem er farver jeg typisk aldrig går efter, når jeg leder efter nye lakker. Men da de kostede 39 kroner pr stk i sin tid i Rema, ville jeg springe ud i det farlige og ukendte i stedet for altid at ty til det ‘sikre valg’. Hvad synes I om farverne? Har I en favorit? 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TheBalm | Nude Tude Palette