Happy lights lyskæde til 99 kroner

Wet n’ Wild: Neglelak swatches

Jeg har modtaget nogle produkter fra Wet n’ wild som jeg vil vise og fortælle om over et par indlæg, så det ikke bliver for tungt med for meget læsestof på en gang. Første indlæg skal handle om disse lakker fra Wild Shine og Fast Dry kollektionerne.

Rain Check: En støvet blå/violet perlemors farve. Den var svær at arbejde med, hvilket jeg generelt synes er tilfældet med perlemors farver. De er halv transparente, efterlader penselstrøg og kræver 2-3 lag for at dække. Lidt ærgerligt, da det ellers er en rigtig flot farve. 

Wild Card:
En støvet aubergine perlemors farve. Igen halvsvær at arbejde med. Den krævede 2-3 lag for at dække ordentligt. Igen en rigtig lækker farve, især her til efteråret. Creme farverne fra denne kollektion har jeg til gengæld stor succes med og er rigtig glad for. 

Carribbean Frost:
En hvad jeg vil kalde julegrøn perlemors farve. Denne var tilgengæld overraskende nem at arbejde med. Meget tynd og let i konsistens, pigmenteret og krævede derfor kun 2 tynde lag for at dække. Det er så ikke lige en farve jeg typisk vil gå med, til forskel fra de andre to.

Silvivor: En sølvfarvet metallisk lak. Lakken er udstyret med en bred børste og lakken kan godt (ved små negle) dække i et lag, men jeg brugte to. Rigtig tilfredstillende og nem at arbejde med. En flot farve som jeg tror vil være rigtig lækker at bruge til stamping fx.

Party Of Five Glitters:
En flere forskelligt farvet glitter med små og store stykker. Den var tyk i konsistens og glitteret havde svært ved at lægge sig, det gled bare rundt. Så det er en lak man skal have lidt tålmodighed med og nok duppe forsigtigt på for at få bredt glitteret mest muligt. Den er transparent og derfor ikke heldækkende og vil være fin over en anden lak.

Wet n Wild forhandles i Kvickly og Super Brugsen. På nettet kan man købe det hos Makeup-online.dk, Nelly og Cocopanda. Følg dem på deres facebook side for opdateringer og gode konkurrencer. Har I nogle produkter fra Wet n Wild?


Produkterne er tilsendt til test

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy lights lyskæde til 99 kroner