Give away // Vind hele den nye Argan serie fra Matas striberne

Happy lights lyskæde til 99 kroner

Lyskæder som denne har jeg godt nok savlet over længe! Jeg har set dem rundt omkring til 250-300 kroner, og det synes jeg altså bliver for dyrt. Dog har de dem på eBay og det var også planen at købe en kæde derfra, men så faldt jeg tilfældigvis over Rema 1000 avisen hvor de havde dem i den nye tilbuds avis. Jeg skyndte mig i Rema da jeg havde muligheden og heldigvis var der lige en pakke tilbage i disse farver. Jeg valgte kugler med hvid/grå/sort farve. Ledningen er 2.85 m, og lys kæden er batteridrevet og skal bruge 3 x AA batterier, så ingen brug for stik kontakt. Der er 20 kugler på kæden og de er så fine som I ser på billedet. Er rigtig glad for mit køb! Hvad synes I? 

Husk mine fødselsdags konkurrencer om blandt andet
2 stk Sasé produkter HER og –
Den nye Argan serie fra Matas striberne HER ?

22 kommentarer

 • Anonymous

  Fandt en løsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Fik du bestilt den? Eller så se min kommentar oven over (også Anonym) med dem jeg købte. De er noget billigere i forsendelse. Som Mia nævner ville jeg dog stadig også købe dem enkeltvis, så det ikke overstiger de der 81 kr som betyder at man skal betale told. Nå ja.. Og til en anden gang du vil købe flere af den samme ting fra den samme sælger, så er der en lille boks hvor der står quantity lige over Buy Now knappen – der sletter du bare 1-tallet og skriver du det antal du vil have.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mange tak.. Og de er jo så fine, så de må bestilles. Nu har jeg så et spørgsmål, som jeg håber du vil hjælpe med. Jeg er virkelig dårlig til Ebay 😛 Men hvis jeg gerne vil købe to forskellige lyskæder, men fra samme sælger, hvordan gør jeg så det. Når jeg skriver buy now kan jeg ikke gå tilbage. Mangler lidt en knap hvor der står “fortsæt shopping” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arh okay – men du skal bare passe på med at købe mere fra den sælger hvis vedkommende sælger udenfor EU. For så risikere du at den ryger i tolden og der kommer moms oveni. Så hellere købe fra to forskellige sælgere, eller vent til du har fået mail om at denne er afsendt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er øreringe 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du skulle vel ikke være interesseret i at sælge den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Et lille tip til dem (som jeg) der ikke nåede at få fat i lyskæden fra Rema. Jeg har lige købt en lign. lyskæde på eBay til 55 kr alt inkl. Jeg har ikke fået den endnu, så jeg kan ikke sige noget om kvaliteten. Linket er her: http://www.ebay.com/itm/121440004571Og ellers søg på item# ‘121440004571’ oppe i søgeboksen så dukker den op. De er endnu billigere hvis du kan nøjes med 10 bolde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Bare et lille follow up: Jeg fik lyskæden og den virker helt perfekt. Ser absolut dyrere ud end 50 kr. Kan varmt anbefales. Jeg købte modellen med de 20 bolde på batteri i farven ivory. Med den model jeg fik kan man vælge mellem konstant lys eller blinke-lys. Boldene kommer ‘flade’ så man skal selv trykke dem ud med en strikkepind eller lign, og sætte dem på dioderne. Må indrømme det er ret så hyggeligt med sådan en lyskæde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tilbagemelding! Super fedt initiativ at melde tilbage 🙂 Har du en instagram/blog hvor du har billeder af den? Kunne være smadder fedt at se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fed! Jeg vil da lige gå ned i den nærmeste Rema for at se om de har nogle tilbage. Den jeg har er sådan en grim papir ting, som jeg engang har købt i Tiger for 100 år siden. Så den trænger til at blive udskiftet. Hvis man skulle søge på dem på Ebay. Ved du så hvad de hedder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis ikke min konto blev tømt i London, havde jeg fluks været i Rema! De så fine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med dem! Klart på ønskelisten over ting jeg ønsker i lejligheden! Og gid jeg havde penge til det i denne måned. For er også vilde med de lamper med træ/kobber/sølv “fatning” :/.. *suk*.Så hedige dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er skide misundelig for jeg vil også gerne ned i rema og have sådan en, men har ikke råd lige pt 😛 hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away // Vind hele den nye Argan serie fra Matas striberne