Gæsteblogger Christina // Ciaté

Kähler 175 års jubilæumsvase

Sidste mandag var jeg nede og hente denne skønhed i Inspiration. Det er Kählers limited edition jubilæumsvase. Jeg synes den er rigtig smuk, men vidste ikke det ville være en vase der var så eftertragtet – så inden jeg fik set mig om, var den udsolgt alle steder. Dog lykkedes det mig via mail at reservere en hos Inspiration som så ville ringe når den var kommet hjem. Den dag jeg hentede den, havde Imerco også annonceret at de ville få et lille parti på lager på deres webshop, hvilket jeg tænkte ville gå heeeelt galt. Ganske rigtig brød hele deres system ned, da 16.000 danskere prøvede på samme tid at klikke en vase hjem uden held. Det endte ud i at Imerco fik verbale tæsk af højeste kaliber. Aldrig har jeg oplevet sådan et galemands show. Synes det var pinligt at se hvordan voksne mennesker kunne opføre sig.

Men hvad værre var, er alle dem der efterfølgende mente de skulle gøre tykt grin med vasen og nærmest nedgøre os som faktisk kan lide vasen. Tegninger/billeder med messing striber på toiletter, el kedler, biler, “jeg laver da bare min egen messing vase” og jeg ved ikke hvad. Det synes jeg næsten er på nippet til at være mere pinligt end dem der skabte sig på Imerco’s facebook side.

Men jeg er ihvertfald glad for min, og for mig er Kähler noget specielt, da det første Kähler jeg fik var noget jeg fik fra min mor og min kæreste i julegave. Så det har en speciel betydning for mig. Og nej, I finder ikke pludselig min vase på den blå avis til 1000-3000 kroner som så mange andre udnytter tykt at gøre! Den kostede i øvrigt 349,- kroner og jeg ved der kommer en mindre version af den i November en gang. Hvad synes I om vasen? Hvad mener I om hele dette ramaskrig der har været om vasen? 

8 kommentarer

 • TILLYKKE MED DEN <3 den er så smuk – håber du bliver glad for den , jeg ønsker mig selv at jeg også for en en dag – GLÆDER MIG PÅ DINE VEGNE – SMILER STORT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forudbestilte vasen, og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Den er jo bare flot, og nej jeg sælger heller ikke min til en vanvittig pris 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at vasen er super fin! Men jeg har nu moret mig gevaldigt over, at folk er gået så meget amok over den og dem, der har gjort grin med den. Det er da for vildt, at en vase kan få danskerne til at gå helt bananas – både på den ene og den anden måde! :)Har du forresten modtaget min mail med indlægget i sidste uge? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot vase, men har bare syntes det har været sjovt at de har gjort så meget grin med den :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, der har godt nok været meget omtale om denne vase… Men fin er den altså :-)Kig gerne forbi:http://katrinelionett.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg synes simpelthen det er så åndssvagt alt sammen. Voksne mennesker der har opført sig som små pattebørn. Nogle var heldige, andre var ikke, færdig. At der så oven i købet er nogen, der vælger at sælge deres vase videre til kæmpe overpris, tja… Det mest latterlige er jo, at folk rent faktisk er villige til at give så mange penge for den! Og hvis den så endda udkommer i november igen i en mindre version? Jamen for søren, ro på, ro på. Men ikke desto mindre: Vasen er kanon flot, og den passer perfekt ind i dit hjem! 😀 Jeg kan rigtig godt lide Kähler – de bløde former og de rolige farver tiltaler mig virkelig. Så tillykke med vasen! ;)- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er den altså fin 🙂 //N.K.Lwww.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er godt nok også fin! //N.K.Lwww.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Christina // Ciaté