Matas Striberne | Ny Argan Oil serie

Gæsteblogger Christina // Ciaté

Jeg har fået den ære, at være gæsteblogger her hos skønne Mia. Jeg synes det er en super idé hun har fået, at hun vil lægge “hus” til andre bloggere. Jeg meldte mig på banen, da jeg altid selv kigger her på bloggen, og kan lide mange af de samme ting som Mia

Jeg blogger på Krummes Krummelurer – eller krummerand.blogspot.dk. Du er mere end velkommen til at kigge forbi. Da jeg, for det meste, blogger om neglelak, tænkte jeg, at det var det jeg ville vise her i dag

Jeg har lige købt disse 2 lækre lakker fra Ciaté i Bilka, til 47 kr. stk. Det er faktisk en helt ok pris !! Da de oftest koster en hel del mere hvis du skal købe dem på nettet.


Den blå, Skinny Jeans, er helt utrolig lækker at arbejde med. Den dækker nærmest i et enkelt lag, hvis man er lidt god med børsten. Den har dog fået 2 lag her, fordi jeg synes, der hurtigt kommer “helligdage” ellers. Tørretiden er også helt fin, og jeg topper, med én af mine yndlings topcoats – nemlig Poshé, som er tør i løbet af 2 minutter.
Det gør det nemt at gå videre til step 2 😀
Jeg elsker glitter og glimmer. Denne Snow Globe, er en effekt topcoat, som man også kalder en flakie lak. Den giver giver en helt speciel effekt på neglene, alt efter hvilket lys du ser dem i. Der er både blå, hvide, lilla og sølv flager i, og så er den også holografisk. Den er virkelig lækker ovenpå Skinny Jeans. MEN – den er rigtig svær at arbejde med. Der kommer ikke særlig mange flakes op med børsten, og de har en tendens til at lægge sig lidt i klumper. Så der skal arbejdes lidt med penslen, for at få dem til at lægge sig lidt pænt. Der kunne sagtens komme et lag eller 2 mere på af Snow Globe, men den egner sig ikke rigtigt til at bruge alene. Grunden til, at jeg ikke har kommet et lag mere på er, at jeg ved hvor træls den kan være at få af igen 😉 Også selvom man bruger foliemetoden 😉
Tak fordi du læste med. Og tak til Mia, fordi jeg har fået muligheden 😀
//Christina

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas Striberne | Ny Argan Oil serie