HUD & KROPSPLEJE

Matas Striberne | Ny Argan Oil serie

31. august 2014
Matas Striberne Argan Oil Serien

På denne grå regnvejrsdag, vil jeg lige tippe om de lækre produkter på ovenstående billede. Matas har nemlig fået nye striber med Argan. Efterhånden har de fleste (vil jeg gætte på!) hørt om Argan og alle dets gode egenskaber. Der er 5 produkter i serien: shampoo, balsam, leave-in hårkur, bodyoil og ansigtsolie. Ser det ikke lækkert ud? Jeg fik disse med posten forleden og er derfor igang med at teste og vil derefter anmelde dem her på bloggen. Men i og med de udkom her i uge 35, vil jeg skynde mig at fortælle jer at alle produkterne kan købes til intropris i uge 35 og 36.

Intropriser:

Shampoo 39,95
Balsam 39,95
Leave-in hårkur 37,95
Bodyoil 44,95
Ansigtsolie 44,95

Billige, overkommelige priser til alle hud – og hårtyper. So far, so good, kan jeg sige at de dufter mildt og behageligt. Skal I købe nogen af produkterne fra de nye striber? Har I prøvet noget af det endnu?

 • Svar
  Christina
  31. august 2014 den

  Jeg har ikke selv prøvet produkterne – Men glæder mig til at høre din vurdering af disse :-)- Christinawww.chrsite.blogspot.dk

 • Svar
  Anna
  31. august 2014 den

  Uh, ja, vil meget gerne have anmeldelse af Leave In Hårkur meget hurtigt, så jeg ved, om det er noget værd :)))

 • Svar
  Vanessa
  31. august 2014 den

  Jeg vil godt prøve dem, og stod og overvejede dem da jeg var i Matas i weekenden men så købte jeg alligevel ikke! 😀

  • Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   31. august 2014 den

   Det tror jeg næsten jeg prøver hver gang jeg shopper, ender altid med at gå tomhændet fra en butik 😛 haha

  • Svar
   Vanessa
   1. september 2014 den

   Jeg tog tilbage i dag, og købte shampoo/balsam og leave-in hårkur 😀

 • Svar
  Ida
  31. august 2014 den

  Jeg glæder mig til at høre din anmeldelse, for de ser virkelig fine ud! Jeg har altid været lidt tvivlsom med ansigtsolie, men måske kunne det være okay? Knus!www.idamersholm.dk

  • Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   31. august 2014 den

   Tak! Kan godt forstå din tvivl omkring ansigtsolie da det umiddelbart lyder som en fedtet affære.Men – de fleste olier (jeg har prøvet) absorbere rimelig hurtigt. Du kan evt bruge olien rent om aftenen inden sengetid og om dagen når du skal ud af døren, kan du blande en smule i din dagcreme 🙂 Knus

 • Svar
  Faymary Huish
  2. september 2014 den

  Kunne godt være man skulle købe sig sådan en hårkur! Lige nu har jeg en giveaway kørende om et gavekort til Carlings –> http://mitvillavillekulla.dk/2014/09/knitwear-giveaway/#comments

 • Svar
  Emily Rasmussen
  2. september 2014 den

  Jeg har godt se dem. Jeg overvejer at købe den der leave-in hårkur 🙂

Skriv svar