Ebay Tips#17 // All For Women

Matas Striberne | Ny Argan Oil serie

Matas Striberne Argan Oil Serien

På denne grå regnvejrsdag, vil jeg lige tippe om de lækre produkter på ovenstående billede. Matas har nemlig fået nye striber med Argan. Efterhånden har de fleste (vil jeg gætte på!) hørt om Argan og alle dets gode egenskaber. Der er 5 produkter i serien: shampoo, balsam, leave-in hårkur, bodyoil og ansigtsolie. Ser det ikke lækkert ud? Jeg fik disse med posten forleden og er derfor igang med at teste og vil derefter anmelde dem her på bloggen. Men i og med de udkom her i uge 35, vil jeg skynde mig at fortælle jer at alle produkterne kan købes til intropris i uge 35 og 36.

Intropriser:

Shampoo 39,95
Balsam 39,95
Leave-in hårkur 37,95
Bodyoil 44,95
Ansigtsolie 44,95

Billige, overkommelige priser til alle hud – og hårtyper. So far, so good, kan jeg sige at de dufter mildt og behageligt. Skal I købe nogen af produkterne fra de nye striber? Har I prøvet noget af det endnu?

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay Tips#17 // All For Women