Guide | Rengøring af makeup børster

Vichy | Aqualia Thermal Cream

Når vi snakker om pleje og omsorg af huden, ved de fleste af os, at vores hud i løbet af dagen kan se trist og træt ud. Den mangler energi, den er dehydreret. Derfor vil jeg i dag fortælle lidt om de ovenstående skønheder fra Vichy. Begge er ansigtscremer med gode egenskaber for vores hud. I øvrigt er det første gang jeg har forsøgt mig med Vichy produkter som ikke har været solcreme.

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream: 
Denne lette variant er fugtgivende for den dehydrerede hud der udviser tegn på træthed. Den dufter dejligt af noget der minder mig om en creme fra barndommen. Ikke en jeg brugte selv, nej. Dejligt “trip down memory lane”. Den indeholder fugtbindende glycerin, der fugtgiver huden, samt Vichy kildevand, som er godt til at berolige huden samt mindske eventuelle irritationer. Cremen er meget let og behagelig og den absorbere virkelig hurtigt. Den føles frisk og lækker på huden og den er allerede inde på min top 3 over ansigtscremer. (på trods af at produktet er i bøtte og ikke tube). Den er fri for parabener og er beregnet til normal hud.

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich Cream:
Denne variant er mere tyk i konsistens og er beregnet til tør til meget tør hud. Den indeholder selvsamme ingredienser der fugtgiver og beroliger huden, og efterlader den lækker og blød. Denne har jeg ikke haft så meget i brug som forrige nævnte, da min hud ikke rigtig er tør. Dog kender jeg min hud godt nok til at vide, at til vinter, der tager tørheden revanche og så kommer denne på førstepladsen. Men igen, samme lækre duft, dog lidt tungere i konsistens, men absorbere også forholdsvis hurtigt. Begge cremer er brugervenlige mod sensitiv hud.

Alt i alt er det virkelig nogle lækre ansigtscremer, som jeg vil anbefale alle at investere i. De er begge på 50 ml, og så vidt jeg ved kan de vidst også begge fås i tube, så alt efter hvad man er til. De er drøj i brug og mætter huden godt med fugt, som kan mærkes hele dagen. En lille bonus jeg fik med cremerne var den lille notesbog. Den er super sød og jeg har bestemt mig for at bruge den som en blog bog, til at notere diverse ting ned i. Inde på Vichy’s hjemmeside kan I slå jeres postnummer op og finde nærmeste apotek der forhandler Vichy produkter eller online lige herBruger I Vichy produkter? Kender I disse varianter? (Produkterne er modtaget som gave)

1 kommentar

  • Hej Mia,sikke en superfin blog, du har her. Den glæder jeg mig til at følge på bloglovin :)Jeg vasker faktisk også relativt tit mine makeupbørster – gider ikke have alt muligt gammelt skidt siddende i dem :SHåber, du har lyst til at kigge forbi hos mig også (:Amalie //mallevalle.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide | Rengøring af makeup børster