Give Away #33 // Kvindernes Box ♥ (LUKKET)

Guide | Rengøring af makeup børster

Rengøring af makeup børster
Rengøring af makeup børster
Rengøring af makeup børster

Rengøring af makeup børsterHusker du at vaske dine makeupbørster tit? Jeg hader at vaske børster, ærligt sagt, men hellere det end at risikere en masse bakterier og få urenheder i huden. Adr. Men hvordan vasker I jeres børster? Jeg vil i indlægget fortælle hvordan jeg vasker mine.

1. Jeg bruger intimsæbe og argan – eller mandelolie til børsterne. Jeg hælder først lidt intimsæbe op på en tallerken og blander lidt olie i. Olien bruger jeg da det gør børsterne bløde og dejlige.

2. Dernæst dypper jeg børsten i sæbe olie blandingen og køre den rundt i cirkulerende bevægelser på min håndryg, så produktet arbejdes ud af børsten og dernæst holder jeg den skråt ind under vandhanen som vist på sidste billede. Jeg kører børsten rundt på håndryggen indtil væsken er klar og fri for produkt, skyller efter igen og presser vandet ud af børstehårene.

3. Jeg stiller de færdig vaskede børster på et rent håndklæde op af væggen og sørger for at rette hårene som de normalt er, så de ikke bliver bukket eller andet. Det er vigtigt at de står med hårene nedad, da der ikke må komme vand op under skaftet. Det gør at limen løsner sig og børsten i værste tilfælde bliver ødelagt og fælder.Man kan også købe decideret shampoo til makeup børsterne, men jeg synes det er lige så fint alternativ med en intimsæbe og lidt olie. Hvordan vasker I jeres børster? Hvad vasker I dem i? 

5 kommentarer

 • Jeg bruger en baby shampoo lige pt – men superb ide med intimsæbe! Skal da prøves 🙂 Vil superb gerne have fat i en handske (som de andre piger snakker om) da det nok er lidt bedre for hænderne!Knus Mint, Laugh & Lipstick // Beauty, Fashion & Lifestyle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahem – nu er det jo først for nyligt, at jeg rigtigt har fået nogle – der duer til noget 😉 Så det skete ikke så ofte før i tiden, at jeg vaskede børster…. Har bare brugt en mild sæbe, og kørt rundt inde i hånen – til det også var klart 😀 Har du ikke et billede af, hvordan de ligger / står mens de tørrer ?? Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, mine børster er ikke blevet vasket i et stykke tid efterhånden. Dårligsamvittighed.dk- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger selv min Sigma Spa Glove, i stedet for min hånd, også har jeg et brush-tree, tror jeg det hedder, som de står i, når de tørrer. Ellers gør jeg præcis det samme – intimsæbe og olie!trendniq.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger Sigma Spa Brush Cleaning Glove, og jeg elsker den! Den gør alting nemmere og hurtigere 🙂 Jeg bruger bare en mild opvaske sæbe, eller anden sæbe som er mild i det :). Jeg skal have prøvet baby shampoo, da det skulle være godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away #33 // Kvindernes Box ♥ (LUKKET)