Ebay Tips #16 // B&W Clothes

Gæsteblogger Louise // eBay Tips

Så er det tid til besøg af endnu en gæsteblogger. Denne gang er det Louise som vil tippe om lidt eBay lækkerier. Det er der jo en del af jer der elsker, ved jeg! Lidt om Louise: Jeg har fået lov at lave et indlæg her på søde mias blog.. weee! jeg Hedder Louise, er 20 år gammel og så blogger jeg. Jeg er beauty blogger på Justpolishit.blogspot.dk, med en passion for makeup og specielt lak. jeg blogger også for Appeal4, så måske i har set nogle af mine negle derinde.

Dette indlæg skal dog handle om noget helt andet, nu hvor jeg har frie hænder vil jeg vise jer en masse død lækre ting jeg har fundet på Ebay!

Jeg er vild med sarte pasteller og a-line skirts og kjoler, sammen med enkle fine smykker. Jeg elsker at blande søde feminine nederdele med noget lidt mere råt, som fx en statement halskæde.
Til hverdag er jeg virkelig dårlig til at gå med farver, så derfor bruger jeg tit mine smykker (eller mne negle :D) til at tilføje farve og spræl til mine eller lidt farve forskrækket outfits, det kunne fx være denne lækre statement, som er i den flotteste koral farve, som jeg virkelig elsker!

Alle tingene ligger under told grænsen på 80 kroner, så ingen bekymringer, bare shop løs 😉

Hvis i vil se mere fra mig kan i følge min blog på bloglovin, hvor jeg blogger om beauty eller min instagram (@justpolishit), hvor jeg deler det meste fra mit liv.

– Louise ?Justpolishit? Friis <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay Tips #16 // B&W Clothes