GÆSTEBLOGGER MICHELLE // TOP 3 MAC LÆBESTIFTER

GÆSTEBLOGGER KATHRINE // IN THE NUDE VS ICONIC 3

Så er der endnu et skønheds relateret gæsteindlæg her på bloggen. Denne gang er det Kathrine der vil skrive lidt om øjenskygge paletter. Her er lidt info dagens gæsteblogger: Kathrine, 30 år og studerende på Det Informationsvidenskabelige Akademi. Jeg blogger til dagligt på worldofkathrine.wordpress.dk om mit liv og på mitlivmedpcos.wordpress.dk der udelukkende handler om PCOS på den ene eller anden måde. Jeg er noget af en nørd, jeg elsker film, serier, bøger, mine tre hunde, makeup og lak. Masser af lak!

Da jeg blev spurgt om jeg ville gæsteblogge hos Mia, syntes jeg umiddelbart det lød som en spændende udfordring. For jeg er hverken mode, lak eller beauty blogger til hverdag. Så hvordan blogger man om skønhed? Kort tid efter bemærkede jeg hypen om ?Normal? butikkerne og derigennem W7 paletterne.
Vi ved vist alle hvad Naked paletterne er og i dag har jeg tænkt mig at sammenligne dupes til Naked 3 paletten. Jeg ejer ingen Naked paletter, jeg er på SU, så jeg kan desværre ikke sammenligne med den ægte vare. Jeg kan dog hjælpe fattigfolket (som jeg selv) med at vælge et ordentlig alternativ.

Den ene jeg vil sammenligne er fra Normal butikken og er W7?s In the Nude. Den anden er fra Makeup Revolution Store og hedder Iconic 3 ? ganske originalt [Ironi kan forekomme :-P] men navnet er i hvert fald til at huske.

Begge paletter er fine på hver deres måde, og kan noget forskelligt. De har samme nuancer men opfører sig forskelligt efter påføring. Iconic 3 er utrolig blid i farverne efter lidt tid og er nok den bedste af palette til hverdags brug. In the Nude er den der har mest ?pang? i farverne. Det er også den af paletterne der er nemmest at blende ud på øjenlåget. Fælles for de to paletter er at den lyseste farve (yderst til venstre i paletterne) ikke kan bruges til en fis. De røg så hurtigt af armen, at jeg ikke rigtig nåede at få dem med på billedet, på trods af påføring sekunder før billedet blev taget.

Øverst: W7?s In the Nude. Nederst: Makeup Revolution Store?s Iconic 3. 

Ved første øjekast er In the Nude proppet med shimmer i alle farverne. Det bliver dog dæmpet ret hurtigt. Iconic 3 er delt op i shimmer og matte, lige som den oprindelige Naked 3 palette. Efter at have rendt rundt med øjenskygge på armen i et par timer, kan jeg konstatere at In the Nude er den der holder farverne bedst. Jeg har dog heller ikke haft primer på, hvilket jeg ville have haft på øjenlåget.
At i alt vil jeg anbefale Iconic 3 hvis du vil have en palette der minder mest om Naked 3. Og jeg vil anbefale In the Nude som den bedste palette af de to. Jeg elsker de rosa og semi orange nuancer 😀
W7s In the Nude kan købes i Normal i Jylland og Fyn ? og til efteråret også på Sjælland. Iconic 3 kan købes hos Makeuprevolutionstore.com.

9 kommentarer

 • Det er et skønt indlæg at læse, og virkelig godt skrevet. Jeg synes virkelig det nogen skønne og flotte farver! :-)Knus<3http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih sikke nogle flotte farver. Godt indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syns det var et vildt lækkert indlæg, og rigtig velskrevet af første beauty-indlæg! Så godt gået, klap på skulderen herfra 😉 Regner med at anskaffe mig w7 paletten, men kunne godt bruge noget hjælp til hvilke børster man skal købe og sån, så det var en ide til en nyt indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ah, det burde jeg måske havde medtaget: Penslen i W7 paletten er ikke helt dårlig kvalitet af sådan en medfølgende applikator 😀 Og tak for de rare ord, det varmer 🙂 Og det kan være jeg tager dig på ordet med de pensler i en nær fremtid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, en modtagelse at få…. Mit udgangspunkt var at der findes en million anbefalinger til Naked dupes i blog og youtube land ( http://bit.ly/VjEecl ), og det var der derfor ingen grund til at spamme jer med. Hvad jeg derimod ikke sådan lige var stødt på (da indlægget blev skrevet) var en kvalitets sammenligning af de dupes, der nu engang var kendte i vores fælles bevisthed. Jeg er ked af at skuffe dig Emmi, men jeg håber inderligt at der er andre der kan bruge mit indlæg til noget. Det er skrevet med kærlighed til beauty produkter i tankerne, med et SU venligt budget i baghovedet. Men måske du kunne skrive det omtalte Naked 3/Iconic 3/In the Nude blog indlæg? Jeg er sikker på at der er læsere til det.Og tak søde Mia, for chancen for at udforske beauty blogland. Det har været sjovt og spændende – og helt sikkert ikke sidste gang jeg beskæftiger mig med det. Tror dog nok at jeg skal ud og investere i et fint, lille lystelt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var på ingen måde så ondt ment, som du udstråler at du forstod det som. Jeg synes bare at det er skuffende, at du ikke kommer ind på den originale udover sætningen “Iconic 3 er delt op i shimmer og matte, lige som den oprindelige Naked 3 palette.” Det jeg skrev, kom måske også ud lidt forkert, for indlægget i sig selv er fint og sikkert helt vildt brugbart, jeg er bare skuffet over, at du ikke kom mere ind på den rigtige naked 3.Og bare lige så du ved det, så er SU ikke en forhindring, hvis man bruger dne ordentligt. Jeg bor hjemme, er på SU, betaler for at bo hjemme, samt sparrer op til en New York tur, og alligevel har jeg både Naked 2 og Naked 3. Så ja, det handler vel bare om at bruge pengene ordentligt og sparre op, hvis man ikke har råd fra en måneds SU. Men nu hvor du selv kommer ind på det, så har jeg også selv skrevet et indlæg om Naked 3 på min blog.Men som sagt, er ked af, at det kom ud forkert, du har klart talent for at blogge – jeg kunne bare personligt godt bruge nogen sammenligninger med den rigtige Naked 3, og er skuffet over at lige netop dét ikke er med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret skuffet over dette indlæg. Når man laver anmeldelser om dupes, burde man 100% også have den med, som de er dupes af, eftersom du lige nu kun sammenligner en dupe med en dupe, men du kan på ingen måde vise, hvordan den rigtige er, så man kan beslutte sig for dupe eller rigtig.Sorry to say it. Folk synes vel noget forskelligt, men dette er min mening.http://trendniq.blogpsot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes bestemt ikke det er et skuffende indlæg. For hun skriver jo netop at hvis man ikke har råd ligesom hende, vil hun hjælpe med billigere alternativer. Så handler det jo ikke om hvorvidt man vil vælge den rigtige Naked 3 eller en dupe til den. Den handler om at hun viser to dupes og hvilken en hun vil anbefale af disse. Men ja – heldigvis har vi hver især forskellige meninger og dem skal der være plads til.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÆSTEBLOGGER MICHELLE // TOP 3 MAC LÆBESTIFTER