GIVE AWAY #32 // MAKEUP REVOLUTION PRODUCTS (DANISH ONLY!) ♥

GÆSTEBLOGGER MICHELLE // TOP 3 MAC LÆBESTIFTER

I dag er det Michelle der laver gæsteindlæg omkring noget indenfor skønhed, her på bloggen. Tag godt imod hende! Først kan I lige lære Michelle lidt bedre at kende: Jeg hedder Michelle, er 21 år og bor i Fredericia. Til daglig er jeg pensioneret rejseleder og studerende. Jeg elsker at rejse, desuden blogger jeg om makeup, skønhed og mode på bloggen glassow.com, og jeg er begyndt at lave youtube videoer på kanalen Michelle Glassow. Du kan også finde mig på Instagram og Twitter under navnet @michelleglassow. Vi blogges! 
Top 3 MAC Læbestifter 
Læbestifter er et must til sommer, fordi de bringer liv til ethvert look. Her har jeg fundet mine tre yndlings læbestifter fra MAC. Det var et svært valg for mig, men jeg besluttede mig for at gå med en nude, en pink og en rød, så der er lidt af det hele. 

Den nude hedder Patisserie og er en lustre. Farven er en nude fersken farve med en smule glimmer, og det er en ?mine læber men bedre? farve, hvilket er perfekt til hverdag (eller fest for den sags skyld). Denne læbestift er blevet min yndlingslæbestift på meget kort tid, og det er altid den jeg griber ud efter, hvis jeg har travlt, eller hvis jeg ikke ved, hvilken farve jeg skal have på læberne. 

Lovelorn er navnet på den lyserøde læbestift, og det er også en lustre. Den har en mere kraftig farve, og minder lidt om bubble gum, og der er ingen glimmer i. Jeg har været rigtig glad for denne læbestift i et stykke tid, og den er perfekt til et aften look, hvor man gerne vil have mere fokus på læberne. 

Min røde læbestift hedder ?Ruby Woo? og er en matte. Den har blå undertoner, og er bare den perfekte røde læbestift. Jeg er helt vild med eyeliner og røde læber looket, som er perfekt til en aften i byen. Denne læbestift holder i lang tid, og er bare perfekt, fordi den er matte. Hvilke tre MAC læbestifter er dine yndlings? 


Tak til Mia for lån af bloggen. Hvis du vil finde mere af mig, så blogger jeg på glassow.com

Med venlig hilsen 

Michelle

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #32 // MAKEUP REVOLUTION PRODUCTS (DANISH ONLY!) ♥