DECO TIP // BILLIGE DUFTLYS

GOODIEBOX #22 // JULI

INDHOLD:

The Body Shop Drops Of Youth Concentrate – 50 ml koster 375 kroner
Serum der giver ekstra pleje og tilfører ny energi og masser af glød og power
Klorane Citron-ekstrakt Shampoo – 400 ml. koster 129,50 kroner
Mild og skånsom shampoo med lav pH-værdi
Naobay Moisturizing Peeling – Estimeret pris for 100 ml. er 149 kroner
Peeling der exfoliere og fjerner døde hudceller og urenheder. Indeholder oliven og mandel olie
Iorha Nature Repair & Nourishing Hand & Nail Gloves – Estimeret pris er 49 kroner
Handsker til at give intensiv pleje til hænder og negle. Indeholder lækker serum
Urtekram Nourishing No Perfume Hand Cream – 75 ml. koster 44,95 kroner
Parfumefri håndcreme med sheasmør, mandel – og jojoba olie


Denne måneds boks med temaet Greenish Beauty indeholder produkter der er naturlige eller økologiske. Det er en fantastisk boks, med lidt til at kræse om ens krop og hår. Jeg er især spændt på den ansigts serum, da jeg længe har ønsket mig en, men pga pris ikke har købt en. Handskerne til at pleje hænderne ser rigtig spændende ud og jeg håber det virker da det ville være guld for mine hænder og negle da jeg bruger en del neglelak. Scrub til ansigtet bruger jeg i badet og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mit ansigt. Min hud er så blød og frisk. Mums! Håndcreme har jeg en kæmpe stak af i forvejen, men denne er god til lige at smide i tasken, så endnu en til samlingen gør intet, hæhæ. Shampooen duftede jeg til og det første der ramte mig, var den duft min momors (eller min oldemor, men jeg kaldte hende for mormor) håndsæbe havde. Så det var ligesom at tage et “trip down memory lane”. Jeg knytter utrolig meget dufte til forskellige minder. Sidst var der et kort til at oprette sig som medlem/kunde hos The Body Shop og dermed kunne få 20% på et produkt. Well, jeg er fan! Jeg ved dog at nogle fik en honey bronzer og en eyeliner i stedet for serum i deres boks, men det er jeg glad for at jeg ikke fik, for det ved jeg ihvertfald at det ikke ville have været noget jeg kom til at bruge. Hvad synes I om denne måneds boks? Modtager I Goodiebox? 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECO TIP // BILLIGE DUFTLYS