BY-K // SUMMER COLLECTION 2014

DECO TIP // BILLIGE DUFTLYS

Til alle jeres nips/deco lovers, vil jeg blot tippe om de sødeste duftlys der i denne uge er på tilbud i netto. Der er forskellige varianter og for mig minder de om små udgaver af de lidt mere pricy duftlys fra Yankee. Jeg smed disse to udgaver i kurven: Luxurious Linen som dufter af et rum fyldt med nyvasket tøj. Den er virkelig lækker og velduftende. Den anden hedder Summer Berries og dufter som navnet antyder af en masse sommer bær. Rigtig sød, men uden at være kvalmende. Jeg er pjattet med dem, og tror godt jeg kunne finde på at hoppe i netto og købe lidt flere. De koster 16 kroner pr stk. Elsker I også duftlys? 

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY-K // SUMMER COLLECTION 2014