GET TO KNOW TAG: HVEM ER I? ♥

BY-K // SUMMER COLLECTION 2014

By-K er et dansk neglelak mærke der blev etableret i 2012. Det har rykket sig en del siden start, både med farver, men også indhold og kriterier. De er nu 5-free, hvilket vil sige at de hverken indeholder parabener, toulene, formaldehyd, formaldehyd-resin eller camphor. Ydermere er de allergi-venlige, samt cruelty-free og veganske. De er altså ikke testet på dyr og som en ny, flot ting, er By-K blevet tildelt “the leaping bunny” mærket bagpå flaskerne. Noget som jeg ikke har set før, men som forsikre mig som bruger om, at produktet  og al indhold deri ikke er testet på dyr. I kan se mærket herinde hos Skinstyle. Bonus info: By-K blev nomineret til Årets Nichepris ved Danish Beauty Awards ’14.

Camelia Rose: En farve jeg vil beskrive som en vandmelons farve. Den er en blanding af pink/rød/koral, og er bare super smuk. Det er helt klart en favorit og en typisk sommerfarve. Jeg er vild med den. Den krævede to fine lag for at dække. Rigtig god at arbejde med. 
Sugar Rush: Denne farve vil jeg beskrive som en orange/koral fersken farve. Det ligner knust sukker, hvilket navnet ligger godt op af og vil egentlig sige farven minder mig om de der søde ferskner man købe af slik, hvis I kender dem. Det er ikke en heldækkende glimmer/shimmer, så for at få nogenlunde dækning kræver den 3-4 lag, ellers er det en god idé at lægge en basefarve, her kan man evt bruge ovenstående som base. Den var rigtig god at arbejde med og glimmeret fordeler sig nemt og fint. 
Blue Lagoon: En blå/grøn diesel chrome farve. Der er så meget smukt farvespil i denne lak og den er bare helt vildt smuk. Billedet yder desværre ikke lakkens oprigtige farver. Den krævede to lag for at dække og var rigtig nem at arbejde med. 
By-k neglefil grit 180/240: Jeg har prøvet denne nye by-k neglefil, som har en meget grov grit. Den er helt vildt fantastisk og kræver ikke det store arbejde for at ordne neglene. Disse slags ‘pap file’ som jeg kalder dem, kan godt være slemme til at være meget sløve i deres grit. Men denne skal man faktisk være lidt påpasselig. Den tager så godt fat, at der ikke skal meget arbejde i at file neglene til. Husk! Kun at file neglene den ene vej, så neglene ikke flosser.

Alle farverne er fra deres nyeste sommerkollektion og de kan allesammen købes hos Skinstyle til 89 kroner pr stk. Der er flere sommerfarver i kollektionen inde på hjemmesiden. Jeg synes det er nogle rigtige flotte nuancer, og sjovt at der er forskellige effekter iblandt, i stedet for bare helt normale farver i hele kollektionen. Neglefilen kan også købes hos Skinstyle og koster den sølle sum af 19,95 kroner. Hvad synes I om farverne? Har I nogle lakker fra By-k? 

Lakkerne er tilsendt til anmeldelse 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET TO KNOW TAG: HVEM ER I? ♥