APPEAL4 // SUMMER & PRE-FALL

GET TO KNOW TAG: HVEM ER I? ♥

Inspireret af en anden blogger (kan dælme ikke huske hvem det var, da det er noget tid siden, men skriv det endelig hvis du/I kan huske det) vil jeg lave et “get to know me” tag, bare ikke med mig i spotlight men JER læsere! Jeg synes det kunne være sjovt at lære jer at kende, da jeg kender mange af navnene og ansigterne på jer. Håber I har lyst til at være med og sprede lidt god hygge. I kan selv vælge om I vil svare på alle spørgsmålene, eller måske plukker nogle af dem ud I helst vil svare på. Jeg bliver bare glad ved jeres deltagelse ?

Hvor gammel er du?
Hvad er din øjenfarve?
Har du en kæreste/mand/kone?
Har du nogle dyr? 
Hvad er din livret?
Hvad er dit favorit slik?
Favorit frugt?
Favorit grøntsag?
Hvilke makeup produkter er dine favoritter?
Yndlings makeup mærke?
Hvilken farve neglelak går du mest med?
Yndlings neglelak mærke? 
Bor du hjemme/i lejlighed/hus? 
Hvilken indretnings stil har du? 
Hvor shopper du mest (butik)? 
Hvor shopper du mest (online)? 
Hvad er dit sidste dyre køb? 
Har du selv en blog? 
Hvad er din(e) hobby(er)? 
Hvordan fandt du frem til min blog?
Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen?
Hvad er din bedste egenskab?
Hvad er din værste egenskab?
En fjollet fact om dig?
Din favorit app på telefonen?
Hvilke hjemmesider bruger du mest?
.. Tilføj gerne selv mere hvis I har lyst til at fortælle nogle sjove/hyggelige/skønne ting om jer selv!

Blot kopiere spørgsmålene og svar på dem nede i kommentarfeltet. Håber på at lære nogle at kende mere end bare ved navn Hvis I selv har en blog og har lyst til at gøre det samme, kunne det være smadder sjovt. Klar, parat, SVAR PÅ SPØRGSMÅL! 25 kommentarer

 • Jeg bliver 20 i næste måned! Mine øjne er blågrønne.Jeg har ingen kæreste.Jeg har egentlig ingen dyr selv, men 2 katte hos min mor og der findes både en slange og en kanin hos den familie, jeg bor hos!Min favorit frugt er æbler – faktisk den eneste frugt, jeg kan lide…Min favorit grøntssag er gulerødder.Mine yndlings make-up produkter er pudder, kohl eyeliner og læbestift. Jeg går nok mest med blå, lilla og sort neglelak.Mit yndlings neglelak mærke er Ciaté stærkt forfulgt af OPI!Jeg bor i hus hos en familie, jeg altid har kendt.Når jeg shopper online, sker det oftes på ASOS.Mit sidste dyre køb var min sorte læderjakke!Det har jeg, ja! Og du kender den! 😉 : http://satinawandel.dkMin bedste egenskab er min evne til at lytte og formulere mig godt på skrift.Min værste egenskab er, at jeg er super utålmodig med andre, hvis jeg skal lære fra mig…Fjollet fact: Jeg kan stadig godt lide at stene Disney Channel…Favorit app må nok være Instagram!Jeg bruger nok mest bloglovin’, facebook og min egen blog, selvfølgelig. .. Tilføj gerne selv mere hvis I har lyst til at fortælle nogle sjove/hyggelige/skønne ting om jer selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du? – 16 år!Hvad er din øjenfarve? – En blanding af grøn, brun og en smule gullig.Har du en kæreste/mand/kone? – Nej, er single.Har du nogle dyr? – Nej, er allergisk over for det meste, desværre..Hvad er din livret? – Puha, der er meget! Nok mexicansk, lasagne eller kylling i karry!Hvad er dit favorit slik? – Er crashed på salt lakrids for tiden..Favorit frugt? – Jordbær, hindbær, mango og vandmelon, yum!Favorit grøntsag? – Agurk og avocado!Hvilke makeup produkter er dine favoritter? – Går generelt ikke med makeup i hverdagene, kunne dog ikke leve uden min Scandaleyes mascara. Er dog også ret glad for min Naked Basic palette!Yndlings makeup mærke? – Urban Decay!Hvilken farve neglelak går du mest med? – Her for tiden; hvid! Jeg elsker det :’)Yndlings neglelak mærke? – Har SÅ mange forskellige, men nok OPI!Bor du hjemme/i lejlighed/hus? – Bor hjemme..Hvilken indretnings stil har du? – Rimelig hvidt/sort – og så en masse detaljer med én farve! Kan lide at holde det rimelig rent og enkelt!Hvor shopper du mest (butik)? – H&M (!!!)Hvor shopper du mest (online)? – Asos, Nelly, Ebay og Forever21Hvad er dit sidste dyre køb? – Er rimelig nærig når det kommer til penge, så det må nok være et par sko for.. 2 år siden ;)Har du selv en blog? – Ja, lige her; behindtheattitude.blogspot.dkHvad er din(e) hobby(er)? – Min blog, fotografi, familie og veninder!Hvordan fandt du frem til min blog? – Jeg husker det ikke, men tror det var via at du havde linket din blog, i en andens kommentarfelt!Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? – Anmeldelser!Hvad er din bedste egenskab? – Hm, det er svært at svare på.. Men nok at jeg er en god lytter!Hvad er din værste egenskab? – Jeg er meeeeeeeget stædig.. Og så har jeg ingen tålmodighed og giver let op.En fjollet fact om dig? – Jeg er nærmest afhængig af udsalg, og flipper helt ud når jeg finder billige ting..Din favorit app på telefonen? – Instagram og Facebook er stort set de eneste jeg bruger!Hvilke hjemmesider bruger du mest? – De blogs jeg følger og Facebook ;)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne være med… jeg smider det lige på min blog i morgen.. ;)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du? Jeg er 22. Er født den 19/01/1992Hvad er din øjenfarve? Skifter lidt imellem meget blå lys blå.Har du en kæreste/mand/kone? Nej er singleHar du nogle dyr? Ja et Marvin, der lyder navnet Jørgen og er opkaldt efter Jørgen Leth Hvad er din livret? Jeg er generelt ret madglad. Kan ret godt lide salat dog med massere creme fraise dressing)Hvad er dit favorit slik? Er ikke den store slikspiser. Craver salt og ikke sukker. Tilgengæld er jeg ret glad for nachos^^Favorit frugt? Kiwi… Tror jeg nokFavorit grøntsag? Tomat selvom det også er en frugt xDHvilke makeup produkter er dine favoritter? Er ret glad for alle mine øjenskygger. Min electric Palette bliver flittigt brugt her i sommeren. Er på ingen måder farve forskrækket!Yndlings makeup mærke? Urban DecayHvilken farve neglelak går du mest med? Grøn. Eller det variere mig, men har flest grønne nuancer både i øjenskygge og lak <3Yndlings neglelak mærke? China Glaze, men mest pga. farverneBor du hjemme/i lejlighed/hus? I en to- værelses lejlighed Hvilken indretnings stil har du? Farver farver farver. Gammelt og nyt.Hvor shopper du mest (butik)? Rema1000, Tiger butikken og MatasHvor shopper du mest (online)? Beautybay og EbayHvad er dit sidste dyre køb? Uha definer dyrt… Well mit sidste overdrevne dyre køb har nok været mine Derwent colorsoft farveblynater i et sæt på 72. Har du selv en blog? Nej. Jeg har ikke overskuddet og desuden ville det blive en rodet blog. Alt for meget indhold om alt for meget. Det ville være svært at finde faste læsere til alt mit indhold xDHvad er din(e) hobby(er)? Jeg tegner og maler meget og tjener også penge på det. Jeg er generelt bare en kreativ personlighed og fkaster mig hurtigt ud i projekter. Vil gerne have en større lejlighed så jeg kan få ordenlig plads til alle mine ting. Ud over det læser jeg en del og jeg skriver også meget. Spiller også konsol spil, ser en masse ligegyldige film og serier og går mig en helvedes masse ture.Hvordan fandt du frem til min blog? Via. FacebookHvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? Dem der er make-up relaterede. Jeg er sådan en menneske, der aldrig kunne drømme om at invistere en formue i noget jeg ikke kommer til, at bruge eller er for dårligt i forhold til min standart. Hvad er din bedste egenskab? Jeg er meget omsorgsfuld og det kan ind imellem også være en dårlig egenskab i forhold til mig selv.Hvad er din værste egenskab? Jeg er hurtig til, at putte folk i kasser og dømme dem. Jeg er dog en alsidig person, men kan ind imellem let irritere mig over andre mennesker.En fjollet fact om dig? Jeg er panisk angst for føntørre. Dog kun når de er tændte og hvis jeg selv holder dem.Din favorit app på telefonen? Facebook. Det er i hver fald den jeg bruger mest.Hvilke hjemmesider bruger du mest? Igen er Facebook den heldige vinder af mit tidsfordriv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du?- jeg er 18, stor pige!Hvad er din øjenfarve?- Tror den er lidt Grøn og en anden farve.Har du en kæreste/mand/kone?- jeg HAVDE en kæreste, men han viste sig at være en idiot i sølvpapir :(Har du nogle dyr? – Har 2 katte, der virkelig er irriterende om sommeren.Hvad er din livret?- Den er rigtig svær, så den undlader jeg at svare på.Hvad er dit favorit slik?- Det skal helst være surt, det smager godt.Favorit frugt?- Pink lady æbler, og det skal være dem.Favorit grøntsag?- Er majs en grøntsag???Hvilke makeup produkter er dine favoritter?- Åh, bruger ikke rigtig nogen mere, kun en dækstift, og lidt øjenskygge.Yndlings makeup mærke?- Hm, er glad for mange mærker.Hvilken farve neglelak går du mest med?- Det må være en blå, pink eller lilla.Yndlings neglelak mærke? – Det må være Apple eller By-k!Bor du hjemme/i lejlighed/hus? – Bor i rækkehus med min mor.Hvilken indretnings stil har du? – Det må gerne være Hvid/sort og en enkel farve til!Hvor shopper du mest (butik)? – H&M.Hvor shopper du mest (online)? – Nelly og H&M.Hvad er dit sidste dyre køb? – En forsikring til min nye bærbar.Har du selv en blog? – Ja, http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dkHvad er din(e) hobby(er)? – Jeg elsker at bruge tid på min blog, og lave fine indlægs. Men ellers er det mine veninder og vennerHvordan fandt du frem til min blog?- Har fulgt dig i 2 år snart, så kan jeg ikke huske.Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen?- Dine facts, makeup indlæg, og de personlige <3Hvad er din bedste egenskab?- Jeg er god til at lytte, men at skrive noget tilbage, er jeg knap så god til.Hvad er din værste egenskab?- Jeg kan nogengange svare rigtig snobbet tilbage, selvom det ikke er meningen.En fjollet fact om dig?- Det ved jeg ikke lige.Din favorit app på telefonen?- Helt klart Facebook og Instagram.Hvilke hjemmesider bruger du mest?- Facebook, Bloggersdelight, og bloglovin.Håber du fik nok afvide omkring mig smukke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det er da en god idé, det her 😀 Hvor gammel er du?- 25 årHvad er din øjenfarve?- Grøn (og lidt brun inde i midten)Har du en kæreste/mand/kone?- Jeg har en kæreste, som jeg bor sammen medHar du nogle dyr? – Nej, men engang i fremtiden jeg helt sikkert have en hundHvad er din livret?- Uh, det er svært at vælge. Men det må blive boller i karry eller sushiHvad er dit favorit slik?- Marcipanbrød, lakridser og surt slikFavorit frugt?- Banan. Den eneste frugt der rent faktisk mætterFavorit grøntsag?- Dén er svær! Det må blive gulerødder eller rødbederHvilke makeup produkter er dine favoritter?- Mascara og foundationYndlings makeup mærke?- Den er svær, for jeg bruger ting fra mange forskellige mærker. Men er generelt glad for Lóreal.Hvilken farve neglelak går du mest med?- Nude eller koralYndlings neglelak mærke? – Jeg ELSKER Lóreal color riche, for de dækker og holder helt vildt godt. Derefter kommer Essie og så OPI.Bor du hjemme/i lejlighed/hus? – Bor i lejlighed med min kæresteHvilken indretnings stil har du? – Ikke rigtigt nogen lige nu. Vi bor i en mindre studielejlighed, så vores stil er mest Ikea-agtigHvor shopper du mest (butik)? – H&MHvor shopper du mest (online)? – H&MHvad er dit sidste dyre køb? – En ny cykelHar du selv en blog? – Jep, på http://altogingenting.dkHvad er din(e) hobby(er)? – At skrive og i særdeleshed at blogge. Jeg er i gang med at “lære” at løbe, så det bliver forhåbentligt snart en rigtig hobby. Og ellers har jeg planer om at lære at hækle!Hvordan fandt du frem til min blog?- Fordi du skrev en kommentar på min blog 🙂 Spørgsmålet er så bare; hvordan fandt du så min blog?Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen?- Uh, det er svært for jeg er både vild med alle dine indlæg om skønhedsprodukter og neglelak og den slags, men jeg har også læst dem om tv-serier, og de er også gode :DHvad er din bedste egenskab?- Jeg er næsten altid i godt humør og god til at holde hovedet koldtHvad er din værste egenskab?- Jeg er meget utålmodigEn fjollet fact om dig?- Jeg ødelægger mine tandbørster vildt hurtigtDin favorit app på telefonen?- InstragramHvilke hjemmesider bruger du mest?- Facebook, wordpress, bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej hvor hyggeligt et indslag! 😀 Hvor gammel er du? 23årHvad er din øjenfarve? BrunHar du en kæreste/mand/kone? KæresteHar du nogle dyr? hund, kanin, to katte og pt 9 killingerHvad er din livret? Mamas mad ;-)Hvad er dit favorit slik? Nødder!Favorit frugt? AvocadoFavorit grøntsag? Avocado ;DHvilke makeup produkter er dine favoritter? Neglelak og mascaraYndlings makeup mærke? Er rigtig glad for maybelline! Hvilken farve neglelak går du mest med? Alle!Yndlings neglelak mærke? Opi, men de holder ikke så godt på mig :/Bor du hjemme/i lejlighed/hus? HusHvilken indretnings stil har du? Gammeldags og landlig, med et twist af nytHvor shopper du mest (butik)? Meget forskelligtHvor shopper du mest (online)? mest privat faktiskHvad er dit sidste dyre køb? Køber aldrig dyrt ;b – tror det sidste dyre var mine Nike free til 900krHar du selv en blog? nej :)Hvad er din(e) hobby(er)? Scrap, negle, diy, fiskeriHvordan fandt du frem til min blog? Åh, det kan jeg slet ikke huske.. gennem facebookgrupper mener jegHvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? Reviews og de mere personligeHvad er din bedste egenskab? At lytte og sætte andre førstHvad er din værste egenskab? Mit temperamentEn fjollet fact om dig? Jeg kan lave et hul i hagen ;)Din favorit app på telefonen? Er nødt til at sige facebookHvilke hjemmeside bruger du mest? Google ;b.. Tilføj gerne selv mere hvis I har lyst til at fortælle nogle sjove/hyggelige/skønne ting om jer selv! Jeg er nem at lokke i fordærv ;bKys og kram! Luisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du? – Jeg er lige blevet 27… ihhh det var hårdt !Hvad er din øjenfarve? – det skifter – alt efter hvad farve jeg har på af makeup men all neutral er der grønne/grå Har du en kæreste/mand/kone? – Jeg er gift med Brian – mit livs kærlighed <3 Har du nogle dyr? Sambo min lille formel 1 labrador, på 5 år, en undulat jeg selv har håndipfodret, og inden længe flytter vores lille nye Misling sol ind Hvad er din livret?Hvad er dit favorit slik?Favorit frugt? – melon i alle afskygninger Favorit grøntsag? – alt så længe de er rå… kan ikke fordrage kogte grønsager Hvilke makeup produkter er dine favoritter? – mascara … uden tvivl Yndlings makeup mærke? – Loreal og MacHvilken farve neglelak går du mest med? – Lilla Yndlings neglelak mærke? – uhh jeg er ved af skifte det var OPI, men nu tror jeg nok ciate overtager pladsenBor du hjemme/i lejlighed/hus? – lejet rækkehus Hvilken indretnings stil har du? – nyt, gammel, brugt, selv byggetHvor shopper du mest (butik)? – matas ? Hvor shopper du mest (online)? – ellos, makeuprevelution, Hvad er dit sidste dyre køb? uhh det kan jeg ikke huske … Har du selv en blog? – nej men overvejer at lave en om det at være mor, kone, studere, neglelak pige og make up interesseret Hvad er din(e) hobby(er)? – Bordtennis i alle afskygninger, er forfand for fyns bordtennis union, en lokal klub, og sidder med i diverse udvalg … og så hjemmesysler og kreating Hvordan fandt du frem til min blog? – via facebookHvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? – syntes alt du skriver er spænende Hvad er din bedste egenskab? – loyal, venlig, ivrig, storsindet, hjælpsom, lyttende Hvad er din værste egenskab? – uhh stædig ! En fjollet fact om dig? – hmm tænkte, tænkt,tænke —- synger tit disney sange … Din favorit app på telefonen? facebook og igHvilke hjemmesider bruger du mest? facebook, .. Tilføj gerne selv mere hvis I har lyst til at fortælle nogle sjove/hyggelige/skønne ting om jer selv!jeg har to dejlige drenge, David og Marco på 3 år og 7 måneder, de er mine største skatte !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor gammel er du?43Hvad er din øjenfarve? blå/gråHar du en kæreste/mand/kone? mand været sammen i 25 årHar du nogle dyr? 2 rottweilerHvad er din livret? kartofler med hamburgerryg og grønsagerHvad er dit favorit slik? lakrids og chokoladeFavorit frugt? jordbær – æblerFavorit grøntsag? Agurk- gulerødderHvilke makeup produkter er dine favoritter? sensieYndlings makeup mærke? d&gHvilken farve neglelak går du mest med? næsten alle farverYndlings neglelak mærke? appeal4 Bor du hjemme/i lejlighed/hus? husHvilken indretnings stil har du? sort og hvid stilfuld og enkeltHvor shopper du mest (butik)? new yourk – sparksHvor shopper du mest (online)? skoHvad er dit sidste dyre køb? bukser 1200krHar du selv en blog? nejHvad er din(e) hobby(er)? Racercykel og dressur ridningHvordan fandt du frem til min blog? gennem facebookHvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? elsker alle dine indlæg, de er indbydende og spændendeHvad er din bedste egenskab? ærlig-loyal-omsorgsfuld-positiv-altid glad humørHvad er din værste egenskab? træt- sur – stressetEn fjollet fact om dig? sover tit med sokkerDin favorit app på telefonen? facebookHvilke hjemmesider bruger du mest?blogcin, youtube.com, facebook, sider med makeup-sko-tøj-smykker.. Tilføj gerne selv mere hvis I har lyst til at fortælle nogle sjove/hyggelige/skønne ting om jer selv!knus Jane@team-tvede.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en sjov idé til et indlæg 🙂 Kan godt være jeg låner den på et tidspunkt! Hvor gammel er du?Jeg er 26 år (snart 27 år, og er skræmmende meget bevidst om at skålen tipper mod de 30)Hvad er din øjenfarve?Blå/grå Har du en kæreste/mand/kone?Jeg har en skøn kæreste, som jeg har kendt i snart 6 år Har du nogle dyr? Yup, to små katte.Hvad er din livret?Hvad er dit favorit slik?Bland-selv slik! Favorit frugt?Mango. Ærgerligt at det er svært at finde gode mangoer herhjemme.Favorit grøntsag?Avokado og rød peberfrugt Hvilke makeup produkter er dine favoritter?Hmm… bruger ikke sønderligt meget, men favoritter er mascara og læpestift/lipglossYndlings makeup mærke?Min ynglingsmascara er fra Helena RubensteinHvilken farve neglelak går du mest med?Nude, sart lyserød eller rødYndlings neglelak mærke? Har ikke rigtig noget. Bor du hjemme/i lejlighed/hus? Jeg bor i lejlighed sammen med kæresten. Hvilken indretnings stil har du? Øhm… meget personlig? Lejligheden er fyldt med alt muligt, uden nogen direkte retning, vil jeg siger. Køber hvad jeg kan lide. Hvor shopper du mest (butik)? H&MHvor shopper du mest (online)? Asos, amazon.co.uk, ebayHvad er dit sidste dyre køb?En rejse til mig og kæresten – som blev hans fødselsdagsgave.Har du selv en blog? Ja – ChinavianLiving (www.chinavianliving.dk) Hvad er din(e) hobby(er)? Læse, bloggen, rejse og senest lidt iværksætteri Hvordan fandt du frem til min blog?Via Facebook, mener jegHvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen?Generelt dem omkring neglelak – elsker ny inspiration på den front, da jeg selv kan være lidt ‘konservativ’. Hvad er din bedste egenskab?Loyal, omsorgfuld og altid klar på veninde snak (gerne over et glas rødvin)Hvad er din værste egenskab?En til tider kort lunte, især hvis jeg er stresset og/eller trætEn fjollet fact om dig?Din favorit app på telefonen?Instagram (du kan finde mig her @chinavianliving)Hvilke hjemmesider bruger du mest?Bloglovin.com, Politiken.dk, dr.dk, tumblr.com, youtube.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjov leg, jeg svare så godt jeg kan <3Hvor gammel er du? – Jeg er lige blevet 23år!Hvad er din øjenfarve? – BrunHar du en kæreste/mand/kone? – Jep, snart 3 år sammen, men har kendt hinanden i 9 :)Har du nogle dyr? – Ja, 2 katte og en hundHvad er din livret? – PASTA!!!Hvad er dit favorit slik? – Lakrids og chokoladeFavorit frugt? – Mhm… Generelt bare bær og æbleFavorit grøntsag? – Den var svær.. Men jeg bryder mig ikke om kogt blomkål >_<Hvilke makeup produkter er dine favoritter? – Concealer og mascare Yndlings makeup mærke? – Rimmel og MacHvilken farve neglelak går du mest med? – Grønlige og rødlige nuancer Yndlings neglelak mærke? – Essie og OPIBor du hjemme/i lejlighed/hus? – Jeg bor i mine svigerforældres kælder xDHvilken indretnings stil har du? – Prøver at holde det meget lystHvor shopper du mest (butik)? – Det er meget forskelligt!Hvor shopper du mest (online)? – AmazonHvad er dit sidste dyre køb? – Det kan jeg ikke engang huske xDHar du selv en blog? – Ja, http://www.sarahnadia.comHvad er din(e) hobby(er)? – Fotografere, mine dyr, blogge, syngeHvordan fandt du frem til min blog? – Åh, det er så længe siden at jeg ikke kan huske det 🙁 Muligvis en give awayHvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? – Alle er gode, men savner flere personlige indlægHvad er din bedste egenskab? – Ærlig, omsorgsfuld, nede på jorden, positivHvad er din værste egenskab? – Jeg er lyd og lys følsom, bliver hurtigt udmattet (pga sygdom), brokker mig når jeg er træt/har ondt osv.En fjollet fact om dig? – Sover ofte med benene over korsDin favorit app på telefonen? – InstagramHvilke hjemmesider bruger du mest? – Youtube, blogspot, facebook, amazon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikken et hyggeligt tiltag!Hvor gammel er du? Jeg er 18 år.Hvad er din øjenfarve? Den er lidt svær at definere.. Grå-grøn, måske.Har du en kæreste/mand/kone? Nej – single.Har du nogle dyr? Jeg har tre katte.Hvad er din livret? Jeg er rigtig glad for spaghetti og kødsovs, hehe.Hvad er dit favorit slik? Haribos Stevi-lakridser med 40 % færre kalorier.Favorit frugt? Kirsebær og vandmelon.Favorit grøntsag? Agurk.Hvilke makeup produkter er dine favoritter? Jeg elsker min Wake me up foundation.Yndlings makeup mærke? Rimmel London eller e.l.f.Hvilken farve neglelak går du mest med? Pastel grøn er en af mine favoritter.Yndlings neglelak mærke? Rimmel London.Bor du hjemme/i lejlighed/hus? Jeg bor stadig hjemme i mine forældres hus.Hvilken indretnings stil har du? En blanding mellem nyt og gammelt – og så har jeg rigtig mange træmøbler.Hvor shopper du mest (butik)? Jeg er en sucker for H&M.Hvor shopper du mest (online)? Nelly eller Asos.Hvad er dit sidste dyre køb? Jeg køber som regel ikke dyre ting – bare mange billige ting.Har du selv en blog? Ja, jeg blogger på http://www.malenematzen.dk, hvilket jeg har gjort i over to år.Hvad er din(e) hobby(er)? Min blog, sang og skuespil.Hvordan fandt du frem til min blog? Det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg har kendt til den længe efterhånden.Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? Jeg synes, du har en god balance mellem dine indlæg, og der er derfor ikke nogen, jeg ønsker at fremhæve.Hvad er din bedste egenskab? At jeg har forståelse for ting fra flere aspekter end mine egne.Hvad er din værste egenskab? At jeg er super naiv.En fjollet fact om dig? At jeg elsker pastel farver – men sjældent selv går med dem.Din favorit app på telefonen? Polsmatic (i forhold til billeder), TwoDots (i forhold til spil) og Twitter (i forhold til social medier).Hvilke hjemmesider bruger du mest? http://www.malenematzen.dk, http://www.facebook.dk, http://www.viaplay.dk, http://www.hotmail.com, http://www.statist.dk, http://www.dask-online.dk, http://www.youtube.com, http://www.twitter.com og selvfølgelig alle de blogs, jeg læser.//Malene Matzenwww.malenematzen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du?- 18 år.Hvad er din øjenfarve?- Blågrønne.Har du en kæreste/mand/kone?- Niks.Har du nogle dyr? – Ja. Jeg har min egen kat og min egen hund, så har min familie en dele-hund, og min lillesøster har en kanin.Hvad er din livret?- Chilli con carne,Hvad er dit favorit slik?- Alt slik!Favorit frugt?- Det må nok være.. Sure æbler.Favorit grøntsag?- Tomater. Hvis det altså er en grøntsag, jeg er lidt i tvivl.Hvilke makeup produkter er dine favoritter?- Jeg har rigtigt mange, men lige nu må det nok være min MAC Fix+ her i varmen.Yndlings makeup mærke?- MAC eller Urban Decay.Hvilken farve neglelak går du mest med?- Om sommeren: Lyserød- Om efteråret: Orange- Om vinteren: Rød- Om foråret: Glitter eller sølvYndlings neglelak mærke? – O.P.I.Bor du hjemme/i lejlighed/hus? – Jeg bor hjemme hos min mor, i et hus der er over 200m^3Hvilken indretnings stil har du? – Meget lyst, hvidt og cremefarvet, med få farver.Hvor shopper du mest (butik)? – Sephora eller MAC.Hvor shopper du mest (online)? – Amazon eller eBay.Hvad er dit sidste dyre køb? – Det kommer an på ‘dyrt’. Mit seneste køb var afblegnings produkter til 300 kroner, men mit seneste meget dyre køb må være mit kamera til 4000, eller Sigma makeup børster til 1000 kroner.Har du selv en blog? – Jada.- http://trendniq.blogspot.dk/Hvad er din(e) hobby(er)? – Tage billeder- Læse- Tegne- BloggeHvordan fandt du frem til min blog?- Kan ikke huske første gang, men jeg ser den ofte på facebook.Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen?- eBay tips!Hvad er din bedste egenskab?- At jeg er til at stole på, medmindre man har givet mig grund til andet.Hvad er din værste egenskab?- Uha, det ved jeg ikke. At jeg irritere folk med at knække fingre, måske.En fjollet fact om dig?- .. .eh.. lige nu sveder jeg?Din favorit app på telefonen?- Lige nu er det nok DrawSomethingHvilke hjemmesider bruger du mest?- Facebook, blogspot og youtube.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fedt initiativ, Mia! Den er jeg selvfølgelig med på!Hvor gammel er du?- 21 somre!Hvad er din øjenfarve?- Grønbrune. Vidst nok det, man på engelsk kalder “hazel”, da det afhænger meget af mine omgivelser så at sige.Har du en kæreste/mand/kone?- Jeg har min søde Rasmus, ja! Kærestedreng. Har du nogle dyr? – Ikke som det er nu. Jeg har min Maine Coon Fidibus/Simba hos min mor, men må ikke have ham i lejligheder. Hvad er din livret?- Lasagne, tun og laks af alle arter og falafel!Hvad er dit favorit slik?- Junglevrål. Og chokolade – alt chokolade. Favorit frugt?- Ananas, bananer og mango!Favorit grøntsag?- Agurker eller blomkål.Hvilke makeup produkter er dine favoritter?- Oh god… Umiddelbart vil jeg sige Revlon ColourStay Foundation, Mary Lou-manizer, Mac Paint Pot i Painterly, mine blush-paletter fra Makeup Revolution, Rimmel Wake Me Up Concealer, Sleeks iDivine-paletter….. I could go on forever.Yndlings makeup mærke?- De billige, faktisk! Makeup Revolution, E.L.F., Sleek, Bourjois.Hvilken farve neglelak går du mest med?- Puh, nok lyserøde/lilla nuancer.Yndlings neglelak mærke? – OPI. Bor du hjemme/i lejlighed/hus? – I lejlighed.Hvilken indretnings stil har du? – Den typiske, danske! Hvidt med hvidt og mere hvidt, tak. Hvor shopper du mest (butik)? – Magasin!Hvor shopper du mest (online)? – Puh, makeuprevolutionstore.co.uk eller eyeslipsface.co.uk for at være ærlig. Hvad er dit sidste dyre køb? – Karl Lagerfeldt-parfumen. Har du selv en blog? – Ja, http://sincerely-k.dkHvad er din(e) hobby(er)? – Makeup, skønhed, kunst!Hvordan fandt du frem til min blog?- Jeg har fulgt dig i årevis, Mia :-DHvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen?- Alt om make-up!Hvad er din bedste egenskab?- Kreativitet og opfindsomhed!Hvad er din værste egenskab?- Mit temperament og tålmodighed.En fjollet fact om dig?- Jeg tager altid skoene af på arbejdet. Din favorit app på telefonen?- InstagramHvilke hjemmesider bruger du mest?- Facebook, min virksomheds vagtplanssystem, youtube og bloglovin’.Puh, en omgang!Sincerely, K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar :DJeg elsker også de billige makeup mærker, men det har du jo nok fundet ud af :DVi har også vores dårlige egenskab(er) tilfælles. Puha et temperament og dårlig tålmodighed jeg er indehaver af!<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du? 21 årHvad er din øjenfarve? Blå/grønneHar du en kæreste/mand/kone? Nej :)Har du nogle dyr? Desværre. Men ville gerne have en mops Hvad er din livret? Lasagne og stegt flæsk med persille sovsHvad er dit favorit slik? Er ikke den store slik person, så jeg siger chips :pFavorit frugt? HindbærFavorit grøntsag? Øhhhh, broccoli? ;)Hvilke makeup produkter er dine favoritter? Mascara og E.L.F eyebrow kitYndlings makeup mærke? MAC & Urban DecayHvilken farve neglelak går du mest med? Det er meget forskelligt. Tror ikke, at der er en jeg går mere med end andre ;)Yndlings neglelak mærke? OPI & EssieBor du hjemme/i lejlighed/hus? Bor i egen lejlighed, 1. værelses på 60kvmHvilken indretnings stil har du? Har ikke fundet den helt endnu.Hvor shopper du mest (butik)? MatasHvor shopper du mest (online)? eBay :)Hvad er dit sidste dyre køb? Min Michael Kors taske <3Har du selv en blog? danishglitter.com (Tumblr)Hvad er din(e) hobby(er)? Neglelak og makeup, hvis det kan være en hobby ? ;)Hvordan fandt du frem til min blog? Igennem facebook sidste år :)Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? Det hele 🙂 Hvad er din bedste egenskab? LoyalHvad er din værste egenskab? At jeg bander så megetEn fjollet fact om dig? Gemmer æsker til noget af mit dyre makeup, hvorfor? Aner det ikke :DDin favorit app på telefonen? Facebook, Instagram & SnapchatHvilke hjemmesider bruger du mest? Facebook & Tumblr// Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du? 22Hvad er din øjenfarve? brunHar du en kæreste/mand/kone? Jeg har en sød kæreste Har du nogle dyr? Nej men drømmer lidt om en mops :DHvad er din livret? SushiHvad er dit favorit slik? åha det må være gule vingummier Favorit frugt? melonFavorit grøntsag? er advokado en grøntsag? så er det hvert fald det :pHvilke makeup produkter er dine favoritter? jeg bruger faktisk meget sjældent make-up men gør jeg er det mascaraYndlings makeup mærke? har ikke rigtig nogetHvilken farve neglelak går du mest med? blå eller lilla Yndlings neglelak mærke? OPI eller china glazeBor du hjemme/i lejlighed/hus? I lejlighed med min kæresteHvilken indretnings stil har du? bum bum der er ikke meget stil over det. Lidt blandet fra Ikea og arvestykker Hvor shopper du mest (butik)? jeg shopper sjældent i fysiske butikker men når jeg gør vil jeg sige Maras Hvor shopper du mest (online)? Asos og EbayHvad er dit sidste dyre køb? Et smart tv :DHar du selv en blog? jep det har jeg. En negleblog http://nudenailsnever.blogspot.dk/Hvad er din(e) hobby(er)? Neglelak, bøger og computerspilHvordan fandt du frem til min blog? Det må være via facebook eller diverse anbefalinger fra andre 🙂 Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? Beauty. Selvom jeg sjældent går med make-up og sådan så elsker jeg at læse om detHvad er din bedste egenskab? Humor, god hukommelse og god lytterHvad er din værste egenskab? Jeg er sgu akavet ude blandt folk 😀 En fjollet fact om dig? jeg elsker tun – som i jeg spiser det næsten hver dag :PDin favorit app på telefonen? InstagramHvilke hjemmesider bruger du mest? Facebook og bloglovinDet var vist det :)Maibritt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du? – 23 :p Hvad er din øjenfarve? brun – det ene øje er mørkere end det andet 😀 Har du en kæreste/mand/kone? kæreste – fem og et halvt år har vi været sammen <3Har du nogle dyr? jeeps – en enkelt misser!Hvad er din livret? – puuh.. boller i carry eller lasagne tror jeg :p Hvad er dit favorit slik? RØDE VINGUMMIER!!!! eller chokolade :p Favorit frugt? – banan og melonFavorit grøntsag? tjae.. grønsager skal bare spises, ikke? :pHvilke makeup produkter er dine favoritter? concealer eller mascara! det kan bare gøre en forskel.Yndlings makeup mærke? ELF og Loreal. Hvilken farve neglelak går du mest med? lyserød :p Yndlings neglelak mærke? Essie og opi! Bor du hjemme/i lejlighed/hus? bor med min kæreste i lejlighed :-)Hvilken indretnings stil har du? hm.. blandet! men den er nok meget enkel. Hvor shopper du mest (butik)? H&M :-DHvor shopper du mest (online)? eBay!Hvad er dit sidste dyre køb? det må være min North Face Jakke – tilbage i efteråret 2013 😀 Har du selv en blog? jeps – malenep.blogspot.comHvad er din(e) hobby(er)? blogge, neglelak/make up og træning. og så eeelsker jeg at læse! Hvordan fandt du frem til min blog? det kan jeg faktisk ikke huske? det er længe siden jo! Hvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? jeg elsker bare din blog generelt. men især skønheds indlæggene 🙂 Hvad er din bedste egenskab? ehm. jeg er meget empatisk og ansvarsfuld. prøver altid at få folk i godt humør.Hvad er din værste egenskab? jeg ser altid glasset som halvt tomt i stedet for halvt fuldt 😀 En fjollet fact om dig? jeg taler tit med min kat. virkelig. hvis han miawer når jeg snakker, lader jeg som om han svarede på det jeg sagde – og så kører samtalen ellers :p Din favorit app på telefonen? instagram!! og måske Hayday :pHvilke hjemmesider bruger du mest Ebay, facebook, weheartit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gammel er du? 37 – i et par uger endnu ;)Hvad er din øjenfarve? Meget lyseblåHar du en kæreste/mand/kone? Har været gift i 13 år – på min fødselsdag 😀 Har du nogle dyr? Jeg har en brun labrador der hedder Baloo – og et jordegern der hedder ChippoHvad er din livret? Åh… Gratis mad ? Og nr. 2 er rester 😉 Jeg elsker mad – og har mange livretterHvad er dit favorit slik?Lakridsmandler, peanuts med chokolade, lakridser 😀 Favorit frugt? Banan – fordi den har mange gode egenskaber, og nemt mætter. Melon – alle slags – tror næsten jeg ku leve af det 😀 Favorit grøntsag? Gulerod 😀 Hvilke makeup produkter er dine favoritter? Som i produkter, er det mascara – jeg går ikke ud uden 😀 og fast pudderYndlings makeup mærke? Jeg er forelsket i Clinique pudder – og har brugt den samme i 18 år. Ellers er jeg ligeglad med “navne”Hvilken farve neglelak går du mest med? Lilla-ish Yndlings neglelak mærke? Appeal4, Opi, EssieBor du hjemme/i lejlighed/hus? Jeg bor i hus – 156 m2. Siden 1998Hvilken indretnings stil har du? Hm… Den samme som altid ? Køber ik så tit nyt. Men vil gerne ha det lidt moderne og romantiskHvor shopper du mest (butik)? Gælder Bilka ? Hvor shopper du mest (online)? EbayHvad er dit sidste dyre køb? Lola Ramona <3 Har du selv en blog? Jep – Krummes Krummelurer / Krummerand.blogspot.dkHvad er din(e) hobby(er)? Laver smykker, blogger, neglelak, familien, læse 😀 Hvordan fandt du frem til min blog? Via facebookHvilke indlæg kan du bedst lide at læse her på bloggen? Dem alle – men du er så go til det der med skønhed og makeup 😀 Og lakker. (og alt det andet :)) Hvad er din bedste egenskab? Skriver sygt hurtigt på computer, omsorgsfuld 😀 Hvad er din værste egenskab?Smasker når jeg tygger tyggegummi – og er et fjollehoved En fjollet fact om dig? Laver min stemme om, tit når jeg taler med mine unger 😉 Din favorit app på telefonen? InstagramHvilke hjemmesider bruger du mest? Ebay, Lola ramona, Trendsætter, Cocopanda, MatasDet var det 😀 Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPEAL4 // SUMMER & PRE-FALL