EBAY TIPS

EBAY TIPS #15 // SUMMER EDITION

Happy holiday! Håber I nyder vejret, den danske sommer og ferie hvis I vel og mærket har fået det endnu. Jeg har fikset et lille eBay indlæg i sommer version! Hvad synes I? Hvad skal I lave i jeres ferie?

Husk at deltage i min
give away hvor en heldig vinder
kan få fingrene i et ghd glattejern 
DELTAG LIGE HER!

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Kathrine Johansen
  4. juli 2014 den

  Hold da op nogen lækre sager, du har fundet og fået bikset sammen på den collage! :).Jeg skal til Grøn koncert i Aalborg, passe min nevø(håber jeg), se min kæreste og nyde jeg har ferie i de 33 dag! :(knus<3http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Svar
  Julie / It's My Passions
  4. juli 2014 den

  Lækre ting du har fundet her 🙂 Især skoene er jeg helt vild med!

 • Svar
  Angie Davidsen
  4. juli 2014 den

  Jeg skal bare slappe af og nyde solskin. Måske på cykel tur og tage nogle billederKnuswww.angiedavidsen.blogspot.com

 • Svar
  Julia
  4. juli 2014 den

  Uh, nogle lækre sageer 🙂 Skoene er så flotte!

 • Svar
  Stine
  6. juli 2014 den

  Årh lækre sager <3

 • Skriv kommentar