GOODIEBOX #21 // JUNI

Nilens Jord | Face & Eye Cream

Nilens Jord Face Cream Eye Cream
Nilens Jord Face Cream Eye Cream

Jeg har kun prøvet makeup fra Nilens Jord og var derfor spændt på at prøve nogle hudpleje produkter. Jeg er ihvertfald vild med deres makeup, så mine forventninger var i top.

Nilens Jord Face Cream:
Ansigtscremen er beriget med udsøgte og rene olier som mandelolie og abrikosolie som hjælper og modvirker mod ældning af huden. Derud over er den tilsat vitaminer som C, E og F giver og bevarer fugt til huden. Den er rigtig lækker og giver rigtig nok god fugt. Dog er den lidt tyk i det og jeg foretrækker derfor at bruge den som natcreme. Men jeg er altså også helt vildt sart med cremer – så måske det bare er mig der er lidt fjollet! Men en sindsyg lækker creme der kun får den enkelte tommelfinger nedad fordi den er i krukke. Dog en yderst charmerende krukke – men puh, den lokker bakterier! Kan købes i matas for 240 kroner.

Nilens Jord Eye Cream:
Øjencremen er til at pleje de sarte øjenomgivelser som vi skal huske at pleje og passe på. Den indeholder olier som arganolie canolaolie og mandelolie samt plejende E vitamin. Jeg har før skrevet at jeg ikke får de vilde resultater ved brug af øjencreme, men jeg bruger det hvis jeg har irriteret øjenomgivelser og lignende, og der virker det så også. Men ellers bruger jeg det primært til at forebygge rynker og ældning af huden – hellere starte for tidligt end for sent, ikke? Kan købes i matas for 165 kronerHar I prøvet nogle hudpleje produkter fra Nilens Jord? Hvad synes I? (Produkterne er modtaget som gave)

1 kommentar

  • Jeg bruger deres øjencreme og er ret tilfreds da den fugter godt. Resultater ser jeg heller aldrig med øjencreme – den skal bare fugte og forbygge rynker 🙂 Og jeg vil mene det virker – begyndte med det da jeg var 20 og har ikke nærmest ingen rynker omkring øjnene over 10 år senere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX #21 // JUNI