Lorac Pro | Eyeshadow Palette

Matas Striberne | Natur serien

Matas Striberne Matas Natur serienMatas Striberne Matas Natur serienMatas Striberne Matas Natur serienMatas Striberne Matas Natur serien

Jeg har prøvet mig af med nogle produkter fra Matas Natur serien. De indeholder alle e-vitamin og økologisk aloe vera.

Læbebalsam: Et lækkert, plejende produkt. Konsistensen er meget fast og lidt ala vaseline, bare tykkere. Jeg kan rigtig godt lide denne læbebalsam, og bruger den tit som en base under læbestifter, hvilket den formår at være rigtig god til. Den er uden parfume, farvestoffer og parabener. Det eneste minus er at den er i en krukke, hvilket er en ulempe i forhold til baktier. Koster 39,95 kroner hos Matas.

Ansigtspeeling: Et sandt vidundermiddel. I ved sikkert som nævnt i andre indlæg, at jeg elsker ansigts scrubs til rigtig at rense igennem. Denne peeling er cremet og indeholder tilpas store korn der gør underværker for huden. Huden føles som en blød baby efterfølgende. Den indeholder blandt andet sheasmør, e-vitamin, jojoba olie og økologisk aloe vera, der tilfører huden lækker fugt. Koster 69,95 kroner hos Matas.

Dagcreme spf 15: Dagcremen her indeholder solfaktor 15 med medium beskyttelse, beskytter både mod UVA og UVB stråler og er dermed med til at forebygge rynker. Den er rigtig rar og udstyret med det lækre pumpesystem, så man helt selv bestemmer doseringen. Dog synes jeg den er rigelig tyk, hvilket nok stemmer overens med solfaktoren deri. Men når det så er sagt, så giver den simpelthen den blødeste hud. Så hvis man kan leve med en dagcreme der ikke trænger helt vildt hurtigt ind, bliver denne hurtigt en favorit! Den er uden parfume, farvestoffer og parabener. Koster 89,95 kroner i Matas.

Alt i alt nogle lækre parfume-paraben-farvestof-frie produkter der alle gør hver deres for at yde deres bedste for vores hud. Ydermere synes jeg det er rigtig fair priser for produkterne. Kender I Matas Natur serien? Hvilke produkter bruger I til ansigtet?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lorac Pro | Eyeshadow Palette