Matas Striberne | Natur serien

GOODIEBOX #21 // JUNI

Så er goodieboxen for juni måned kommet. Denne gang er temaet Festival Chick og indeholder ting som er ideelle at tage med på festival. Jeg er ikke et festival menneske, men derfor kan tingene jo sagtens bruges alligevel. 

INDHOLD:

Lee Stafford Original Dry Shampoo – 50 ml koster 39 kroner / 150 ml koster 99 kroner
Produkt til håret når man vil springe en hårvask over og undgå fedtet hår

So Susan Concealer Quad – Estimeret pris for full size 180 kroner
Kom de mørke rander under øjnene eller dæk skønhedsfejlene
Ink By Dennis Knudsen Eye Shadow Primer – Full size koster 130 kroner
Få din øjenskygge til at holde længere med en primer under
Mesauda Milano Shine Flex Graffiti Top Coat – Estimeret pris for full size 49 kroner
Sæt spræl i din mani med en topcoat der ligner krakelering
Depend Nail Polish Remover Pads – Full size koster 25 kroner
Rondeller der er klar til at fjerne neglelak lige nu og her
Nivea Raspberry Rose Lip Butter – Full size koster 29,95 kroner
Undgå tørre læber med denne velduftende læbepomade
Jorgobé Refreshing Scrub Mask – 100 ml koster 198 kroner
Fjern døde hudceller og urenheder med denne skrubbe maske

Alt i alt en rigtig fin boks med varieret indhold. Jeg glæder mig meget til at prøve tørshampooen da det er et lækkert koncept, så man ikke behøver skamvaske sit hår. Concealer paletten ryger nok videre til min mor, da jeg ikke bryder mig om cremet concealer men foretrækker flydende. Øjenskygge primeren lover rigtig godt, af hvad jeg har prøvet på min håndryg. Den virker meget fast og cremet. Neglelakken er slet slet ikke mig, synes noget af det grimmeste neglelak er krakelering. Så kan man lige så godt tage lak på og ødelægge det. Rondellerne med neglelak fjerner er en god to-go ting til tasken, da jeg tit skifter neglelak, så behøver man ikke hele baduljen med lakfjerner, vatrondeller osv. Jorgobé skrubbemasken har jeg selv i full size herhjemme – den er super god og efterlader huden rigtig blød og lækker. Hvad synes I om denne måneds goodiebox?

8 kommentarer

 • Sikke en god boks! 🙂 Den må jeg have tilmeldt mig når jeg kommer hjem. Forstår ikke helt hvorfor jeg ikke allerede er tilmeldt! Vil enormt gerne have fingrene i Nivea Lip Butter og Lee Stafford tør shampooen! Knus Mint, Laugh & Lipstick // Beauty, Fashion & Lifestyle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er bare virkelig lækre sager! Knus <3http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en god boks! Jeg vil så gerne prøve en Niveau Lip Butter 🙂 http://glassow.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker boks denne måned! Der er mange ting, jeg gerne ville have fingrene i :-)www.kunsanne.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en masse lækre ting! Jeg har ikke fået prøvet nogen som helst former for tørshampoo endnu, men har en plan om at forsøge inden længe. Det virker så smart :)Nå men den lyserøde Lip Butter fra Nivea, har du prøvet den? Den er SÅ god! Jeg elsker den. Tager tit et lag af den på lige inden jeg lægger mig til at sove om aftenen, og den sidder der stadig om morgenen. Man får virkelig bløde læber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har netop fået købt mig tørshampoo fra Batiste. Er mærke som er virkelig hypet – og det lever op til hypen. Hold op hvor er det fantastisk 🙂 Håret bliver så fint og blødt! Og ja – Ved ikke lige hvorfor jeg undlod at skrive om lip butteren – Men dem elsker jeg! Og især denne med hindbær! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas Striberne | Natur serien