MAC Cosmetics | Mine første produkter

Lorac Pro | Eyeshadow Palette

Lorac Pro øjenskygge paletteLorac Pro øjenskygge paletteEndelig er jeg den lykkelige ejer af en Lorac Pro palette! Jeg har kigget på den flere gange end jeg kan tælle til, men ærget mig over at den ikke kunne opstøves nogen steder, medmindre man befandt sig i USA. Jeg var dog en dag så møghamrende heldig, at en blogger jeg følger på instagram, Maike (hun har bloggen achtungbeauty.com), smed et billede op af at hun var inde i Lorac og havde købt en palette. Hun var så så hjertevarm, at købe en med hjem for mig og sende. Virkelig en gavmild tjeneste som jeg er evig taknemmelig over! ?

Da jeg fik paletten i hånden, begyndte jeg faktisk at grine. På billeder ser den så stor ud, men det var jo en lillebitte pakke jeg modtog og da jeg fik den ud af æsken, stod jeg med en lille, tynd palette der dårligt vejede noget. Indeni mødte mig det smukkeste syn af disse 16 øjenskygger. Der er flest matte, hvilket bestemt ikke gør noget, da jeg har en masse glimmer farver i mine Naked paletter.

Fordele ved paletten:

  • Virkelig pigmenteret
  • Konsistens som smør
  • Drøj i brug. Der skal næsten ingenting på børsten
  • Varieret af både matte og glimmer/shimmer
  • Holder en hel dag
  • Medfølger en virkelig lækker øjenskygge primer
  • Prisen! Den koster cirka 229,- kroner hvilket vil sige lige omkring 14 kroner pr øjenskygge
  • Udseendet – den er virkelig smuk og simpel

Ulemper ved paletten:

  • Den kan ikke købes i Danmark
  • Kan ikke købes på webshops der sender til Danmark (ret mig endelig hvis det er forkert – jeg har bare ikke kunne finde nogen steder)

Jep! Jeg er solgt. Den er en favorit sammen med mine Naked paletter, og jeg ved der lige er udkommet en Lorac Pro 2, som jeg håber at kunne få fingrene i på en eller anden måde.  Vil ihvertfald anbefale jer at lokke en I kender til at snuppe en med hjem, hvis de skal til USA, eller selv købe en, hvis I skal afsted. I faktisk lige nu mulighed for at vinde den på Maike´s blog LIGE HERHvad synes I om paletten? Kender I Lorac mærket? 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Cosmetics | Mine første produkter