DANCE LEGEND WOW PRISM & HOLO

Vichy | Capital Soleil 2014

VICHY CAPITAL SOLEIL 2014

Nu hvor sommeren (de fleste dage) er med os i form af lækker, varm sol, skal vi også sørge for at beskytte os imod den. Capital Soleil 2014 fra Vichy er et godt bud. Det har fået nyt look i form af orange, sandbeige og guld. Alle farver som er sommer agtige med tanker på en dejlig solbeskyttet hud.

Der er en stor Sollotion beregnet til både ansigt og krop med SPF 50+. Den beskytter både mod UVA og UVB-stråler. Den er på 300 ml, uden parfume, giver god fugt, absorbere forholdsvis hurtigt samt er vandresistent. Et rigtig godt bud på en økonomisk størrelse til familien der skal på lange strandture eller på ferie. Den koster 219 kroner.

Så er der en Matterende Dry Touch solcreme til ansigtet med SPF 30 der giver høj beskyttelse imod UVA og UVB-stråler. Den har en antishine-formel, som er godt hvis man har tendens til at skinne meget i ansigtet og slet ikke kan holde fedtede solcremer ud. Den tørrer ind og efterlader huden mat og blød. Den er vandresistent og mildt parfumeret og dufter egentlig frisk ligesom renseprodukter fra Vichy, hvis nogen af jer har prøvet dem. Konsistensen er rar og absorbere hurtigt, så man får ikke store hvide ‘slæbespor’ som jeg kalder dem, ved de solcremer der bare ikke er til at smøre ind. Den koster 125 kroner.

Så er der en Kompakt solfoundation med SPF 30 der samtidig med at give en flot og jævn hud, også beskytter dig mod solen. Det er en rigtig god løsning at have med på farten, da den også giver et mat finish. Den er mildt parfumeret, og genere ikke huden på nogen måde. Denne er ligeledes vandresistent som de ovennævnte produkter. Desværre var denne nuance jeg har alt, alt for mørk til mig, så jeg har ikke selv kunne mærke den på egen hud, men en veninde tog den på en dag og godkendte den. Den koster 195 kroner.

Sidst har vi en Selvbrunerlotion der er fugtgivende og giver en naturlig glød uden at tørre huden ud. Det er en nem måde at snyde lidt på, da mange er flove over, at være blege lige når solen starter med at dukke frem i Danmark. Det er svært for mange, at skulle vise blege ben og arme, men man skal jo starte et sted? Ellers kan man bruge denne slags lotion. Dog skal man forberede sig godt, så resultatet bliver ordenligt og ikke sjusket. Man skal huske at skrubbe huden godt i en ansigts og bodyscrub og for bedste resultat for ikke at blive orangegul på fingrene, så brug nogle handsker til at påføre selvbruneren. Denne giver en meget svag, men fin glød. Man kan bygge sin farve lidt op ved at bruge den over et par gange. Den koster 129 kroner.

Derud over vil jeg blot råde jer til at huske solhat og altid tjekke UV tallet imellem 12 og 15, nogle gange kan det være alt for højt, så det er anbefalet at blive væk fra solen. Pas på jeres hud og sørg for at få nogle gode produkter med høj SPF til at smøre jer ind i. I denne Capital Soleil serie fra Vichy findes også andre varianter: Sollotion, spray og mousse til børn, solstift med SPF til læberne, Aftersun lotion, sololie, Hydra mist, osv. Vichy solbeskyttelse kan købes på danske apoteker samt på webapotek. Hvad for noget solbeskyttelse bruger I? Kender I til Vichy produkter?

Produkterne er modtaget som gave

3 kommentarer

 • Jeg er faktisk så dum at lade være med at bruge noget, fordi jeg ikke føler det giver mig farve nook! :(Knus <3http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger Vichy’s ansigt solcreme (den matterende udgave) med spf. 50. Den er jeg super glad for! Synes også det er fint er der er lidt duft i, så den er behagelig at smøre ud. Den kan virkelig anbefales, også som base til makeup…Har længe luret på den der kompakte sol foundation… Tror lige jeg skal prøve den næste gang jeg skal forbi apoteket ;-)PS: Tak for en dejlig blog (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er også rigtig god! Dog er min med SPF 30, men stadig god! Kan godt lide, at man ikke føler sig helt fedtet ind :DOg tak for de søde ord, Christina! Det betyder meget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANCE LEGEND WOW PRISM & HOLO