NEGLELAK & LIR

DANCE LEGEND WOW PRISM & HOLO

24. juni 2014
Jeg elsker lakker med forskellige effekter. Men jeg har egentlig haft svært ved at finde nogen udover de almindelige mærker som jeg føler mig tryg ved. Jeg har svært ved at springe ud i nye mærker jeg ikke kender, men tænkte, at det måtte jeg prøve. Søde Louice som står bag bloggen Nail Newbee har et par gange flashet nogle alt for lækre billeder på hendes instagram, hvor hendes negle er iført lak fra det russiske mærke Dance Legend. Så jeg klikkede ind på Llarowe og endte derfor med at modtage en pakke med alle disse lækre lakker i! I dag vil jeg så vise jer de seks Wow Prism jeg købte:

Steel Panther: En sølv scattered holo (scattered betyder spredt holo) der er lidt tyndere end de andre, hvilket også gør den mulig at bruge som en holo topcoat over almindelige lakke. For fuld dækning kræves tre tynde lag. Den var skøn at arbejde med.

Hysteria: En lyserød scattered holo. Den er virkelig, virkelig flot og jeg er allerede helt vild med den. De dækker så godt at man sagtens kan nøjes med et lag, men for virkelig at få gang i holo effekterne, har jeg brugt to lag. Rigtig god at arbejde med.

Behind The Scenes: En bærfarvet scattered holo. Lidt mere dæmpet i effekterne, men rigtig smuk. Den dækkede ved to lag. Rigtig god at arbejde med.

Just Another Star: En mellem farvet, lilla scattered holo. En rigtig intens og alligevel dyb farve. Krævede to lag. Rigtig god at arbejde med.

Beautiful Liar: En violet scattered holo. På billederne fremstår den meget mørkeblå, og jeg forstår det ikke lige helt. For i virkeligheden er den violet og jeg har ikke brugt hverken blitz eller billedeffekter til de ovenstående billeder. Men smuk er den og klart en der vil blive brugt meget. Den krævede to lag. Rigtig god at arbejde med.

Holy Diver: En turkis scattered holo. Lige præcis denne skønhed, var det der først fangede mit øje. Den er så fantastisk smuk og den der har den vildeste holo effekt af alle. Rigtig lækker at arbejde med og kan igen sagtens nøjes med et lag faktisk, men jeg brugte alligevel to. Rigtig god at arbejde med.

Udover disse seks skønheder, som jeg allerede er helt vild med, ser I også to holografiske lakker for neden sammen med en topcoat, men de bliver ikke vist frem i dette indlæg, men hvis I følger med på instagram @frkmiaa kan I se de to farver I kan finde alle de smukke lakker HER! Hvad synes I om lakkerne? Kender I Dance Legend?

 • Svar
  Cathrine Autzen
  24. juni 2014 den

  Hold op hvor er de flotte!! De blå elsker jeg virkelig. de er så fine! 😀

  • Svar
   Mia
   25. juni 2014 den

   Ja så fin 😀

 • Svar
  Line
  24. juni 2014 den

  Kender slet ikke det mærke, men de er da super fede 🙂 Jeg er især vild med den mørke blå :)Knus Lineguldstjernen.blogspot.com

  • Svar
   Mia
   25. juni 2014 den

   Den er også smuk 🙂

 • Svar
  Louise Lykke
  24. juni 2014 den

  Jeg har aldrig hørt om mærket, men wauw hvor er de bare fine alle sammen! Især nr. 2 og nr. 4 :)Knus http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  • Svar
   Mia
   25. juni 2014 den

   Ja bestemt! 🙂

 • Svar
  Stine
  25. juni 2014 den

  Flotte farver <3

 • Svar
  Satina Wandel
  26. juni 2014 den

  Er vild med Hysteria, Behind The Scenes og Holy Diver!! <3

 • Svar
  Kathrine Johansen
  30. juni 2014 den

  Det er nogen vildt flotte farver! <3Knus <3http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

Skriv svar