Makeup Revolution | Paletter

DANCE LEGEND WOW PRISM & HOLO

Jeg elsker lakker med forskellige effekter. Men jeg har egentlig haft svært ved at finde nogen udover de almindelige mærker som jeg føler mig tryg ved. Jeg har svært ved at springe ud i nye mærker jeg ikke kender, men tænkte, at det måtte jeg prøve. Søde Louice som står bag bloggen Nail Newbee har et par gange flashet nogle alt for lækre billeder på hendes instagram, hvor hendes negle er iført lak fra det russiske mærke Dance Legend. Så jeg klikkede ind på Llarowe og endte derfor med at modtage en pakke med alle disse lækre lakker i! I dag vil jeg så vise jer de seks Wow Prism jeg købte:

Steel Panther: En sølv scattered holo (scattered betyder spredt holo) der er lidt tyndere end de andre, hvilket også gør den mulig at bruge som en holo topcoat over almindelige lakke. For fuld dækning kræves tre tynde lag. Den var skøn at arbejde med.

Hysteria: En lyserød scattered holo. Den er virkelig, virkelig flot og jeg er allerede helt vild med den. De dækker så godt at man sagtens kan nøjes med et lag, men for virkelig at få gang i holo effekterne, har jeg brugt to lag. Rigtig god at arbejde med.

Behind The Scenes: En bærfarvet scattered holo. Lidt mere dæmpet i effekterne, men rigtig smuk. Den dækkede ved to lag. Rigtig god at arbejde med.

Just Another Star: En mellem farvet, lilla scattered holo. En rigtig intens og alligevel dyb farve. Krævede to lag. Rigtig god at arbejde med.

Beautiful Liar: En violet scattered holo. På billederne fremstår den meget mørkeblå, og jeg forstår det ikke lige helt. For i virkeligheden er den violet og jeg har ikke brugt hverken blitz eller billedeffekter til de ovenstående billeder. Men smuk er den og klart en der vil blive brugt meget. Den krævede to lag. Rigtig god at arbejde med.

Holy Diver: En turkis scattered holo. Lige præcis denne skønhed, var det der først fangede mit øje. Den er så fantastisk smuk og den der har den vildeste holo effekt af alle. Rigtig lækker at arbejde med og kan igen sagtens nøjes med et lag faktisk, men jeg brugte alligevel to. Rigtig god at arbejde med.

Udover disse seks skønheder, som jeg allerede er helt vild med, ser I også to holografiske lakker for neden sammen med en topcoat, men de bliver ikke vist frem i dette indlæg, men hvis I følger med på instagram @frkmiaa kan I se de to farver ? I kan finde alle de smukke lakker HER! Hvad synes I om lakkerne? Kender I Dance Legend?

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Revolution | Paletter