MAKEUP & BØRSTER

Makeup Revolution | Paletter

23. juni 2014
Makeup Revolution Eyeshadow Blush palette
Makeup Revolution Girls On Film Eyeshadow Palette
Makeup Revolution Ultra Professional Blush Palette

Det er ikke mere end en uge siden jeg tippede jer herinde om, at Makeup Revolution havde fået nye paletter og andre produkter på deres shop, som ser lidt mere eksklusivt ud end ellers. Jeg hoppede i med begge ben, fordi jeg synes produkterne så virkelig smukke ud.

Jeg endte med at købe Girls On Film øjenskygge paletten og se lige hvor smuk den er! Det ligner ikke ligefrem en palette der kun koster 55 kroner. Udover det købte jeg også den smukkeste blush palette med lyserøde toner i. Jeg har endnu ikke prøvet øjenskygge paletten, da jeg har haft travlt de sidste par dage, men blush paletten har jeg nået at få på kinderne et par gange og jeg er virkelig tilfreds med den. Jeg brugte den i øverste højre hjørne, som så fint highlighter kinderne og giver en frisk glød. Men jeg vender med at vende mere specifikt tilbage med farve swatches. Det ligger indenfor EU, så I skal altså ikke bekymre jer om hverken momsgebyr eller told. Leveringen tager en lille uges tid. SHOP HER! Hvad synes I om paletterne? Har I shoppet fra Makeup Revolution før?

 • Svar
  Line
  26. juni 2014 den

  Wow, Girls on film paletten er fin! Så smukke farver. Den må jeg lige være på udkig efter, når jeg er i London i næste uge 🙂

 • Svar
  Kathrine Johansen
  30. juni 2014 den

  Du har inspireret mig til at købe en palette, glæder mig til at jeg modtager den! <3Knus <3http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

Skriv svar