GIVE AWAY #31 // GHD STYLER

OPI // HELLO, FLAMINGO! KOLLEKTION

Endelig har jeg lidt neglerelateret at vise jer her på bloggen igen. Jeg føler det er en evighed siden sidst! Men i dag vil jeg vise jer en forholdsvis ny kollektion fra OPI der hedder Hello, Flamingo! Den er dog ikke så ny alligevel, da der er fire “gamle” kendinge imellem.

You’re Such A Budapest: En lys lilla med meget svag shimmer i. Man kan ikke rigtig ane det shimmer udover ved at kigge tæt på flasken. Det er en gammel kending fra 2013 Euro Centrale kollektionen. Den krævede tre tynde lag og var god at arbejde med. 

Feel The Mo-Heat-Goes Green: En mint grøn pastel farve. Den er så fantastisk smuk og var egentlig hele grunden til jeg ville have denne kollektion. Den er Limited Edition og ikke kendt fra andre kollektioner. Den krævede to lag og var god at arbejde med.

Alpine Snow: En klassisk hvid creme lak. Den flotteste hvide farve jeg indtil videre har arbejdet med. Den er fra den klassiske OPI kollektion. Den krævede to lag og var god at arbejde med.

Pink Flamenco: En mellem fuschia bærfarve med blå undertoner. Rigtig flot, men alligevel en meget standard farve. Den er fra 2009 Spain kollektionen. Den krævede to lag og var rigtig god at arbejde med.

Flamingo Tini Pink: En rigtig bubblegum pink farve. Så fin og barbie agtig. Jeg er helt vild med den, men det kommer vel ikke som nogen overraskelse for nogen. Den er som den grønne, også Limited Edition. Den krævede to lag og var god at arbejde med.

No Room For The Blues: En super smuk mellem blå farve. Jeg er helt vild med denne farve, og har faktisk haft den før, men skillede mig af med den fordi den ikke lige var mig. Men jeg har siden da fået øjnene op for andet end pinke/lyserøde nuancer. Denne er helt sikkert allerede en del af favoritterne. Den er fra 2009 Bright Pair kollektionen. Den var virkelig dækkende og krævede kun to tynde lag og var samtidig god at arbejde med.

Det er første gang jeg har købt en hel kollektion fra OPI, men jeg måtte simpelthen have den. Den grønne farve fangede helt sikkert mest, men alligevel havde jeg også overvejet den hvide og blå et par gange. Derud over fandt jeg ud af at det var dyrere at købe to eller tre alene, end hvis jeg købte hele kollektionen. Den kostede cirka 343 kroner inkl fragt hvilket vil sige 57-58 kroner pr lak. Den er købt på eBay. (Husk og vær obs på moms gebyr) KØB DEN HER ? Hvad synes I om farverne? Hvilken en kan I bedst lide?

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #31 // GHD STYLER