Matas Striberne | Granatæble serien

Facts om mig #4

1. Jeg har næsten lige fået mig et nikon d3200 kamera 2. Jeg elsker levende lys 3. Jeg hader at se programmer med folk der fejler noget, for jeg sidder næsten altid med følelsen af at føle det samme og tro jeg fejler en masse bagefter (fjollet, I know!!) 4. Jeg har en vanvittig stærk psyke der er svær at nedbryde 5. Jeg bliver virkelig irriteret over når bloggere ikke skriver i deres indlæg når de har modtaget produkterne de omtaler i sponsorgave (Det er også en regel at man skal skrive det klart og tydeligt og bevares man kan jo glemme det nogle gange) 6. Jeg kan blive helt harm over at folk skriver at de brækker sig over sponsorerede indlæg og får mere lyst til IKKE at købe produkterne, fordi bloggeren/rne ikke skriver deres oprigtige mening. Hvorfor skulle man ikke skrive sin mening? Man kan da ikke sidde og give falsk omtale af et produkt hvis det er lige til skraldespanden – ydermere kan jeg ikke forstå hvorfor man ikke må omtale og rose det til skyerne hvis det endelig virker. 7. Jeg har altid en lille fletning i pandehåret da jeg ikke er god til forandringer med mit hår 8. Jeg kan næsten altid kombinere sange til bestemte perioder/minder som gør mig helt nostalgisk 9. Jeg har endelig fået mit ønske opfyldt om at få mit eget lille blogger/beauty hjørne herhjemme 10. Jeg glææææder mig til sims 4 kommer til september! Ligner vi hinanden på nogen måde eller kan relatere til de samme holdninger/meninger? 

5 kommentarer

 • Angående punkt 6: Det ER der bloggere, der gør. Altså roser produkter, der er noget rigtig lort, fordi de får penge for det. Det er ofte, at firmaerne dikterer direkte, hvad der skal skrives. Ligesom der er rigtig mange bloggere, der laver sponsorerede indlæg og ikke skriver, de er sponsorerede, fordi firmaerne ikke ønsker det. Zalando gør sig fx meget i den slags. Blogland er et temmelig råddent sted, hvis man ved, hvor man skal kigge. Og ja, jeg synes også, det er nederen, at der findes bloggere med så dårlig moral.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender alt for godt til det med nr. 3 – Så åndssvagt og irriterende! Og så er jeg helt enig i det med de sponsorerede indlæg – Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man skulle lyve og sige at et produkt var fantastisk, hvis man synes det var det værste bras, så jeg går da ud fra at folk er ærlige – Det er jeg i hvert fald selv 🙂 Ellers kan man da bare lade være med at skrive om et bestemt produkt :)- Louise Lykkehttp://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giver dig helt ret i punkt nr. 6 – jeg ville på ingen måde skrive om et produkt hvis jeg ikke kunne stå inde for det 🙂 Man skriver jo sin ærlige mening, lige meget om det er sponsoreret eller ej. Og hvis man ikke har noget pænt at skrive om et sponsoreret produkt, så kan man jo bare lade være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan se mig selv i nr 3. Tror altid jeg føler mig syg, når jeg har set noget, eller læst omkring noget, så har jeg det pludselig også.. http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skørt, jeg er fuldstændigt med på 3’eren.. Det er helt forfærdeligt. Men på en måde rart at vide, at man ikke er den eneste, der kan bilde sig selv den slags ind! Da jeg var lille, måtte jeg ikke se Lægens Bord for min mor, fordi jeg altid troede jeg fejlede alt muligt bagefter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas Striberne | Granatæble serien