Tilbud på parfumer | Magasin

Matas Striberne | Granatæble serien

Disse produkter har jeg glædet mig til at skrive om her på bloggen. For da jeg modtog dem med posten, vidste jeg næsten med det samme, at de ikke ville skuffe. Jeg har i forvejen lidt produkter fra Matas’ granatæbleserie, som jeg simpelthen knuselsker! Her har jeg prøvet dag – og natcreme, skrubbecreme samt en lille øjencreme.

Granatæble dagcreme: 
Denne dagcreme er med pumpesystem, så man nemt og dejligt kan dosere ens mængde produkt. I LOVE IT. Udover det møder der én en dejlig og mild duft af granatæble, som bestemt er til at holde ud. Cremen absorbere virkelig hurtigt og gør huden dejlig blød. Derud over er cremen med UVA-solfilter. Cremen koster 54,95 kroner i matas.

Granatæble natcreme:
Cremen her er ligeledes som ovenstående med det skønne pumpesystem. Konsistensen af produktet føles lidt tykkere hvilket giver god mening, da den skal arbejde med huden om natten. Den indeholder blandt andet sheasmør som sikre huden god næring. Den dufter mildt og lækkert af granatæble og når man vågner om morgenen kan man mærke at cremen har givet god fugt til huden og den føles blød og velplejet. Cremen koster 54,95 kroner i matas.

Granatæble skrubbecreme:
Skrubbemasker er bare guld værd for mig. Jeg sluger dem simpelthen råt – hvis de vel og mærket virker da! Men jeg har simpelthen så træls en tendens til tør hud på kinderne. Mange produkter virker på det, men det kommer hurtigt igen, og skyldes både når jeg enten har det for varmt, eller når huden er udsat for vinterkulden. Men en skrubbemaske gør virkelig underværker og kan redde ethvert træls øjeblik for mine kinder. Denne skrubbemaske er med dejlig duft af granatæble og indeholder små vulkanske slibekorn der nænsomst sliber de døde hudceller og andre urenheder af ansigtet og efterlader huden blød og dejlig. Indeholder desuden macadamia nøddeolie som giver huden den mængde fugt den har brug for, samt shoreasmør der føles dejlig på huden efter den er blevet renset. Skrubbecremen koster 54,95 kroner i matas.

Granatæble øjencreme:
Denne øjencreme er uden tilsat parfume og beregnet til at pleje den følsomme hud man har omkring øjnene. Jeg har et lidt ambivalent forhold til øjencreme, da jeg ikke rigtig kan føle nogen forskel ved at bruge det. Jeg har dog i perioder haft sart hud efter en forkert makeup fjerner og lignende, hvor jeg har benyttet øjencreme – det har været en livsredder og hjulpet min hud på god vej igen. Men ellers tror jeg det bliver mere nyttigt for mig, når jeg kommer mere op i alderen. Øjencremen koster 54,95 kroner i matas.

Dog står der at denne serie er beregnet til dem i alderen 40+ og der er jeg ikke spor i nærheden af at være, men derfor skal det ikke hindre mig i at bruge produkterne. For de kan jo være en lige så stor hjælp for mig, hvilket de bestemt er og de har alle fast plads i beauty skufferne samt badeværelset. Produkterne fra granatæbleserien indeholder mild duft, men som er valgt med omtanke til huden. Jeg har hellere ikke oplevet problemer med at der er duft i, min hud har kun reageret positivt. Find produkterne herKender I granatæbleserien fra Matas? Hvad synes I om produkterne? Produkterne er modtaget som gave

6 kommentarer

 • Elsker Matas granatæble produkterne, bruger dem selv!! især skrubbecremen er fantastisk ;)-http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skrubbecremen lyder ret lækker, det kan være den lige skal prøves og granatæble duften er bare så god :)www.itsmypassions.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger bodycremen fra Granatæble serien.Den bruger jeg hver gang efter, at jeg har været i bad.Jeg elsker duften(:Den er lige tilpas.Den bliver ikke for kvalmende(:www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha sådan har jeg det med kokos :p ppphhh….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke prøvet noget fra deres granatæbleserie har tænkt på at prøve deres krops olie men den deler folk i 2 – noget med lugten, så jeg har aldrig fået den afprøvet, er lidt sart når det kommer til lugte :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja, jeg har godt hørt lidt om at lugten er sær. Men jeg har det ligesom dig, jeg er simpelthen så sart i min næse! Fx er der mange der knuselsker Tea Tree produkter, men jeg kan ikke udstå den der underlige lugt af skov/træer/gran nåle det har 🙁 Æv

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbud på parfumer | Magasin