PARFUMER & DUFTE

Tilbud på parfumer | Magasin

13. juni 2014


Magasin Tilbud ParfumerSHOPPING ALARM!!! Igår var jeg tilfældigvis inde på magasins hjemmeside for at kigge efter om de havde nogle tilbud på OPI. Det havde de ikke, men hvad bedre var, fik jeg øje på nogle helt sindsyge tilbud på parfumer. Udvalgte parfumer heriblandt Marc Jacobs sat ned til henholdsvis 149,- (30 ml) og 249,- (100 ml) med en besparelse på over 50%!!! Derud over er der også SeeBy Chloé, Calvin Klein, Hugo Boss, Burberry, Cascada, m.fl., på tilbud.

Jeg ved at mange allerede har været inde og klikke de gode tilbud hjem, jeg har også tippet inde på min facebookside, men vil også lige tippe jer her på bloggen! Der var vidst også tilbud på udvalgte Essie lakker til 30 kroner, samt neglelak pakker som Ciaté, Maybelline, m.fl. SHOP HER ♥ Skal I ind og klikke noget hjem – eller har måske benyttet jer af tilbuddet?

 • Svar
  Nanna
  13. juni 2014 den

  Wow wow wow, det er jo vanvittigt!!! Jeg må skynde mig ind og kigge inden det bliver udsolgt! :OKh. Nannawww.nannafrederiksen.dk

  • Svar
   Mia
   13. juni 2014 den

   Det forstår jeg godt!! Det er simpelthen så billigt 😀

 • Svar
  Liselotte
  13. juni 2014 den

  Tak for tippet 🙂

 • Svar
  Liselotte
  13. juni 2014 den

  Tak for tippet 🙂

  • Svar
   Mia
   13. juni 2014 den

   Velbekommen 😀

 • Svar
  Sanne
  13. juni 2014 den

  Jeg mangler virkelig en ny parfume, så tak for tippet!www.kunsanne.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   14. juni 2014 den

   Selv tak! Fik du købt noget? 😀

 • Svar
  Kathrine Johansen
  13. juni 2014 den

  jeg mangler virkelig nogen nye parfumer, men har ikke pengene! Tror jeg dør! Hahha <3Kig gerne forbi min blog, knus!http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Svar
   Mia
   14. juni 2014 den

   Hæhæ, ja uden penge kommer du ikke langt 😀 Det var ellers ærgerligt, for det var knaldgode tilbud 😉

 • Svar
  Frederikke S
  14. juni 2014 den

  Skal helt sikkert have klikket nogen goodies hjem, kan jeg se!knusbehindtheattitude.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   14. juni 2014 den

   Dejligt! Fik du klikket noget hjem? 🙂

Skriv svar