Intima | Intimpleje

Tilbud på parfumer | Magasin


Magasin Tilbud ParfumerSHOPPING ALARM!!! Igår var jeg tilfældigvis inde på magasins hjemmeside for at kigge efter om de havde nogle tilbud på OPI. Det havde de ikke, men hvad bedre var, fik jeg øje på nogle helt sindsyge tilbud på parfumer. Udvalgte parfumer heriblandt Marc Jacobs sat ned til henholdsvis 149,- (30 ml) og 249,- (100 ml) med en besparelse på over 50%!!! Derud over er der også SeeBy Chloé, Calvin Klein, Hugo Boss, Burberry, Cascada, m.fl., på tilbud.

Jeg ved at mange allerede har været inde og klikke de gode tilbud hjem, jeg har også tippet inde på min facebookside, men vil også lige tippe jer her på bloggen! Der var vidst også tilbud på udvalgte Essie lakker til 30 kroner, samt neglelak pakker som Ciaté, Maybelline, m.fl. SHOP HER ? Skal I ind og klikke noget hjem – eller har måske benyttet jer af tilbuddet?

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intima | Intimpleje