Idun Minerals | Svensk mineral makeup

Intima | Intimpleje

Intima intimpleje

Os kvinder har en masse vi skal holde styr på med hensyn til at pleje os selv. Vi gør meget ud af at pleje vores negle, ben, fødder og hår. Men vi skal da også huske at pleje det mere intime. Men det er tit for pinligt at snakke om – men hvorfor? Der er da ikke noget pinligt I at vise man bruger de rigtige midler til at passe på sig selv og holde sig ren og lækker. Med den nye intim serie Intima er der til enhver lejlighed mulighed for at have tingene i orden.

Intima intimsæbe
Sæben her kan man have som fast plads i bruseren, til at passe og pleje ens intime dele og holde det rent og i balance. Sæben er mild og uden konserveringsmidler. For det ikke skal være løgn, kan man vel og mærket også bruge denne sæbe til at rense ens makeupbørster og pensler. Det er genialt, da de netop er milde og uden parfume. En lille klat på en tallerken, kør dine børster/pensler rundt i det og skyl med vand til produktet er renset fra børsten. Voila! Lav ph-værdi: 4

Intima intimgel:
Vi kender vel alle tørre hænder, læber og ben? Såvel som man kan være tør de steder, kan man også opleve det i de intime zoner. Der er denne gel beregnet til, da den tilfører fugt og sikre at huden igen bliver modstandsdygtig. Den vil især være god til folk der lider meget af træthed, hormonelle forandringer eller gravide, da det er de typiske kendetegn ved tørhed i de intime zoner. Lav ph-værdi: cirka 5

Intima intimservietter
Disse servietter er simpelthen noget af det bedste der til dags dato er blevet opfundet. De er en sikker vinder når man enten er på farten i mange timer eller måske på festival. Man kan bruge dem til at friske op i de intime zoner i løbet af dagen, hvis man er foruden frisk vand, eller man kan bruge dem til hænderne så man ikke føler sig så beskidt, efter at have været i kontakt med en masse i løbet af sådan en dag. Derud over er de også gode at bruge til at friske ansigtet på en varm dag. Der er en masse muligheder med dem, og de kommer i en smart luk-selv emballage der er lige til håndtasken. Lav ph-værdi: 4,5

Generel information om produkterne:

  • Lav ph-værdi der er med til at bevare den naturlige balance i de intime zoner  (beskytter mod irritation og udtørring)
  • De indeholder mælkesyre (er med til at vedligeholde den naturlige balance)
  • Er milde mod huden
  • Indeholder ikke parabener, parfume og farvestoffer
  • Deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark

Dog vil mange måske påstå at det er lige så godt bare at bruge almindelig vand til at rense og holde sig ren, men kald mig blot sippet. Jeg vil have produkter som disse for at føle mig helt frisk, ren og tilpas. Jeg køber som regel mine intim produkter på det nærliggende apotek. Bruger I intim produkter som disse?  

Produkterne er modtaget som gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idun Minerals | Svensk mineral makeup