Urban Decay | Naked 3 palette

Kiko Cosmetics | Sender nu til DK

Kiko Cosmetics haulKiko Cosmetics haul
Kiko Cosmetics haul
Kiko Cosmetics haulKiko Cosmetics haul
Ih altså, det var et glædes syn da postmanden ringede på imorges med en skøn pakke hvori alle disse lækkerier fra Kiko lå. Kiko er et hypet mærke, som ses og høres om på nettet og blandt diverse bloggere. Jeg har dog ikke haft fingrene i noget af det endnu og tænkte, at nu når de endelig sender til Danmark, måtte det altså være min tur. Jeg glæder mig virkelig meget til at prøve det hele og indtil videre bare udfra emballage, ser det virkelig lækkert ud. Faktisk minder emballagen mig lidt om MAC? Jeg har købt foundation, øjenskygge palette, vand øjenskygge, grøn concealer, cremet læbestift, øjenskygge primer, børste 102, børste 200, børste 201, børste 202børste 203 og makeupbørste rens.

Men som sagt sender de nu til Damark fra denne hjemmeside og fragten koster lige omkring 50 kroner mener jeg det var. Jeg vil rigtig gerne lave reviews, men kun hvis I har lyst til at læse dem. Har I nogle produkter fra Kiko? Kunne I tænke jer reviews af produkterne? 

17 kommentarer

 • Majbritt

  Hej Mia
  Mon du stadig bruger produkterne fra KIKO Milano og får sendt fra dem går det uden problemer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Majbritt

   Jeg har ikke bestilt derfra længe, men jeg har brugt Kiko og været glad for produkterne og er stadigvæk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ann

  jeg elsker kiko…. og bare at finde ud af de nu sender til dk kan få mig til at juble helt vildt. .. bliver nød til at bestille 2 mascara med det samme…
  deres ting er bare så holdbare

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvilket land sender de fra? 50 kroner er jo fint nok i fragt men jeg tænkte bare på om der kom told oveni? Vil helst ikke bestille også risikerer at skulle betale flere hundrede kroner oveni! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Fenger

  Jeg har brugt KIKO i flere år. Køber det i Italien, hvor deres butikker kun forhandler KIKO. Lækre produkter, lækre butikker, lækre billige priser. Har f.eks. lige købt en rigtig god neglelak Quick dry til 1,90 EUR. Planlæggemmin ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow nogle lækre sager! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også gerne se swatches 🙂 ser godt ud. Syntes ikke jeg har hørt om det før? måske bare mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Malene.,.. din bisse!Lækre lækre ting, vil meget gerne se nogle swatches :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre ting, er kun meget misundelig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg må stoppe med at læse din blog.. har ingen indkomst de næste to måneder – alligevel har du lokket mig til at købe to nivea lip butters og nivea micellar water, og .. nu lokker du med Kiko?! suk! og selvfølgelig kan jeg ikke stoppe med at læse din blog :p bliver lige nødt til at stille et dumt spørgsmål angående micellar water.. bruger du andet rens end det? er vant til gel, så ved ikke om det er derfor min hud ikke føles helt så ren, eller om jeg simpelthen bare gør det forkert 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Haha, hvor er du skøn! 😀 Er ked af at jeg tømmer din pung… Eller, er skyld i den bliver tom 😛 Jeg bruger kun rensevandet ja, men kunne egentlig godt forestille mig at du ikke føler du bliver nær så ren som når du bruger gel, da gel jo er den konsistens det er ift ja… Vand 😛 Men ja, har jo hørt nogen sige at rensevandet er det værste og de overhovedet ikke føler de kan rense huden igennem, men for mig virker det perfekt? <3 Knus!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay | Naked 3 palette