GIVE AWAY #30 // AFSLUTTET!! VINDER FUNDET ♥

Urban Decay | Naked 3 palette

Urban Decay Naked 3

Urban Decay Naked 3
Urban Decay Naked 3 Swatches

Jeg har tidligere her på bloggen vist både Naked 1 og Naked 2. Smukke paletter med farver der falder lige i min smag. Og nej, jeg er ikke en af dem der synes de minder alt for meget om hinanden. Da Naked 3 så kom på markedet, var jeg virkelig begejstret, men alligevel var jeg lidt skeptisk, da de fleste af farverne har lyserøde nuancer. Og lyserøde nuancer kunne jeg ikke rigtig lige forestille mig noget kick over. Men en dag så jeg YT’eren Julia Sofia lave et look med paletten og først der fandt jeg ud af at jeg måtte have den.

Farverne er så smukke og virkelig pigmenteret med konsistens som smør, ligesom 1’eren og 2’eren. Den ligner 2’eren meget på emballage, etui og børste. Paletten her skiller sig til gengæld virkelig meget ud i forhold til de øvrige paletter angående farverne, og det er super fedt at der kom en lidt større farve forskel denne gang. Naked 3 er på lager hos beautybay og koster 350 kroner. Find den her. Hvad synes I om Naked 3 paletten? Har I nogle af paletterne fra Urban Decay?

10 kommentarer

 • Nogen super smukke farver! Må virkelig anskaffe mig den palette!knusbehindtheattitude.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæh, jeg kan se, at du har fået lidt inspiration fra mine billeder i et indlæg der handler om det samme – Det er faktisk ret fedt at se, hvordan man kan give inspiration til andre. Det tror jeg faktisk aldrig, at jeg har oplevet før :Phttp://trendniq.blogspot.dk/2014/03/love-it-or-leave-it-naked-3.htmlJeg har selv både Naked2 og Naked3 (Køber den originale Naked som det sidste når jeg skal til USA, da det ikke er et must for mig, og der er mange ting jeg hellere vil købe). Derudover har jeg en af deres Karma børster, en læbestift og deres Naked Flushed :-)trendniq.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja det første billede var rigtig god inspiration 🙂 Har fået et kamera i stedet for min mobil, så jeg fik klikket lidt forskelligt 😀 Dog har jeg slet ikke lagt mærke til at vores skrifttyper på swatches er de samme (eller det ligner det ihvertfald?) så det er meget sjovt 😛 Men ja, Urban decay laver nogen skønne ting. Har overvejet deres Naked Flushed samt nogle af deres eyeliners! Og snyd at du skal til USA! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh elsker de neutrale farver! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne rigtig godt tænke mig denne palette. Er vild med at de har undertoner af pink og farverne er så lyse. Dog kunne der godt have været lidt flere matte farver, da der er lidt for meget glimmer. Jeg har selv lige købt paletten Oh So Special fra Sleek, og jeg er blevet helt forelsket i de lyserøde nuancer. De passer så godt til min hud! http://industrialbarbie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg elsker glimmer, så for mig gør det ikke noget! Desuden har jeg lige fået en palette hjem kun med matte farver, så jeg er dækket ind 😀 Oh So Special er også rigtig fin! Der er nemlig gode matte farver i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke nogle af dem, syntes gerne jeg vil have noget med noget mere gang i, men denne ser da fin ud <3 Og med alt den snak der er omkring dem føler jeg mig efterhånden helt uden for :p kan godt være man skulle skrive dem på ønske sedlen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja jeg følte mig også udenfor da jeg ikke havde nogen, og havde aldrig i min vildeste fantasi drømt om jeg ville komme til at eje en! Er så glad for jeg fik klikket en hjem 🙂 Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #30 // AFSLUTTET!! VINDER FUNDET ♥