GOODIEBOX #18 - MARTS

EBAY TIPS #14 // TIL MAKEUP BORDET

|| 1. Dispenser 21 kroner ? Link her || 2. Øjenskygge børster 26 kroner ? Link her || 3. Børsteholder 29 kroner ? Link her || 4. Beautyblender 9 kroner ? Link her || 5. Manicure sæt 29 kroner ? Link her || 6. Makeup spejl 26 kroner ? Link her ||

Dagens eBay tips er altsammen noget til makeupbordet. Hvis I undre jer lidt over nummer 1 er det en pumpe dispenser man kan bruge til neglelakfjerner, acetone, børsterens, eller andet flydende. Spejlet skal jeg have klikket hjem, og øjenskygge børsterne har jeg i forvejen. Jeg overvejer også lidt at prøve en beautyblender for at se om den arbejder godt med min bb cream. Hvad synes I om disse eBay tips? Noget I er fristet til at klikke hjem?
Husk og deltag i min give away om en lækker scrub,
samt min rabatkode der giver jer 10% på hele jeres ordre. 

Deltag og læs mere lige her?

4 kommentarer

 • Super fede ting du har fundet på eBay, elsker selv at købe derfra! :)// Emilie http://www.emiliebertil.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiiih, elsker Ebay! Og elsker Ebay tip, indlæg. 😀 Super lækre ting du har fundet! Knus,www.daniellahorsmark.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mia,Så fik jeg også tjekket din blog ud. Og jeg er vild med, hvad jeg ser :)Jeg er selv stor fan af neglelak og er generelt unstoppable i Matas – og så eeeeelsker jeg en god tv-serie eller film. En sjov og anderledes kombination af temaer på din blog – det er vildt sejt! 🙂 Jeg glæder mig til at læse mere.Kh Linehttp://altogingenting.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA… Både beautyblenderen og make-up børsterne står på min wish liste – så det tror jeg bestemt jeg skal ha kigget nærmere på 😀 Du er en værre fristerinde, er du 😉 Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX #18 - MARTS