GOODIEBOX

GOODIEBOX #18 – MARTS

12. april 2014
 INDHOLD 

Vichy Idéalia Day Cream – 50 ml. koster 219 kroner
Vichy Idéalia Eyes – 15 ml. koster 219 kroner
Lancôme Lip Lover – Full size koster 220 kroner
So Susan 4-free Nail Lacquer – Full size i DK er 100 kroner
Escada Born In Paradise – 50 ml. koster 445 kroner
Rituals Miracle Balm – 75 ml. koster 85 kroner
A-derma Sensifluid Ultra-Rich Foaming Gel – 250 ml. koster 129,50 kroner
Labello Vitamin Shake Cranberry & Raspberry – Full size koster 19,80 kroner
Goodiebox for marts måned er ankommet lidt sent til min dør. Der var sket en fejl, så jeg på mærkværdig vis ikke stod tilmeldt mere – men kundeservice hjalp mig, og nu er den endelig kommet hjem til mig også. Temaet for boksen er Pink Spring og den er fyldt med smækre sager. Jeg har allerede prøvet håndcremen der dufter fantastisk og føles som silke på hænderne, når den er tørret ind. Derud over har jeg snuset lidt til parfumen og den er jeg helt pjattet med – den skal bestemt købes i full size på et tidspunkt. Jeg glæder mig meget til at prøve de resterende ting. Især vichy tuberne har jeg hørt meget godt om.
Hvis du selv har lyst til at modtage en overraskelse hver måned, kan du tilmelde dig hos Goodiebox for 139 kroner/måneden. Da jeg bliver spurgt tit om priser og produkter i goodiebox, vil jeg foreslå jer at tjekke ud lige her hvad jeg har fået de andre måneder og dermed danne jer et indtrykHvad synes I om denne måneds goodiebox?

    Skriv svar